reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
PrenaCare START od Aliness to bardzo dobry suplement - ma m.in. foliany, inozytol, wit. B12, wit. D 😉 jeśli masz jeszcze niedobory żelaza, to możesz sobie dokupić tyle, ile zaleca lekarz (często wtedy dają w leku, a nie suplemencie). A jak chcesz od razu z żelazem coś, to możesz dokupić inozytol od Yango (mio- d-chiro 40:1) w tej samej dawce, co jest w PrenaCare.
Dziękuje za odpowiedz. Myślałam jeszcze coś z z omega. Zamówiłam jeszcze żel concencive plus. Przypomniało mi się że przy wcześniejszych staraniach go używałam i zaskoczyło. Już niedługo moje dni płodne 🥰

Pamiętaj, żeby mu powiedzieć że będziecie 5tysi do przodu dzięki tej wycieczce 😁
hahaha, czytasz mi w myślach. Właśnie się miałam podpytać, jakich argumentów mam użyć 😄 bo już czuje, ze będą jęki. On ma wtedy szczyt sezonu, bo pracuje w sporcie, a wtedy będzie Euro i już odkłąd Polska wyszła z grupy to mi zapowiada, ze go w czerwcu nie ma 😜😜

reklama
Do góry