reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
@Motylkowa! @wrobelmm dziękuje wam 💕 Srasznie niecierpliwa jestem w tym wszystkim i w gorącej wodzie kąpana. Ale macie rację, żeby na spokojnie podejść. Przez kilka najbliższych dni trochę ochłonę i może dojdziemy do sensownych wniosków. Bo mąż też jak usłyszał to już zaraz by leciał się badać i wszystko załatwiać 😅 To co piszecie ma sens, ten czerwiec jak odpuścimy to nic może nie zmieni diametralnie, a też zawsze miesiąc dłużej będzie na przygotowanie się dokładniejsze pod względem diety itp. Plus zawsze jak zostanie kasa z badań i invitro w kieszeni to można będzie ją spożytkować dla bobasa ❤️. Mam tylko nadzieję że to amh nie będzie dalej tak turbo szybko spadać.

Już 18 książek? Wow! Ja najbardziej lubię kryminały i thrillery psychologiczne, ale nie tylko z tego gatunku książki lubię.
No w tym roku to właśnie głównie za sprawą kryminałów 😄 Ja mam takie fazy na poszczególne gatunki, wtedy rzadko czytam pomiędzy coś innego. Wcześniej miałam na fantasy albo na beletrystykę historyczną albo na literaturę faktu 😉

Ja mam tego tyle, że muszę się upewniać :D Króluje zdecydowanie fantastyka, bardzo szeroko rozumiana.
Oo, a jakie fantasy? 😊 Ja też bardzo lubię. U mnie króluje Sanderson chyba 🤔 Podobała mi się też Trudi Canavan. Na półce czeka Grzędowicz (Pan Lodowego Ogrodu) i Erikson (kiedyś przeczytałam pierwsze 3 tomy z serii Malazańskiej Księgi Poległych, wydawnictwo MAG wznowiło wydanie i postanowiłam do nich wrócić i kupić wszystkie, brakuje mi 4).
Nie wspominając już o takim klasyku, jakim jest J.R.R. Tolkien 😉

@Motylkowa! @wrobelmm dziękuje wam 💕 Srasznie niecierpliwa jestem w tym wszystkim i w gorącej wodzie kąpana. Ale macie rację, żeby na spokojnie podejść. Przez kilka najbliższych dni trochę ochłonę i może dojdziemy do sensownych wniosków. Bo mąż też jak usłyszał to już zaraz by leciał się badać i wszystko załatwiać 😅 To co piszecie ma sens, ten czerwiec jak odpuścimy to nic może nie zmieni diametralnie, a też zawsze miesiąc dłużej będzie na przygotowanie się dokładniejsze pod względem diety itp. Plus zawsze jak zostanie kasa z badań i invitro w kieszeni to można będzie ją spożytkować dla bobasa ❤️. Mam tylko nadzieję że to amh nie będzie dalej tak turbo szybko spadać.
A masz udokumentowane rok niepłodności Czy co tam to trzeba?
Pytam bo u mnie się obawiam że to co mam to będzie niewystarczające i będę musiała czekać do nowego roku aa też mam szybko spadające amh

Kurczę, ciekawa jestem jak to z tym jest. Ja też mam niską ferrytynę (22), ale żelazo lekko ponad normę i doktor mi powiedziała, że to znaczy, że mam problem z jego wchłanianiem 🙄 Ale nic z tym nie robimy i w ogóle ciężko jest podnieść samą ferrytynę, podnosi się żelazo.
polecam codzienne picie zakwasu z buraka (ja kupuje nasza tłocznia). Biorę jeszcze Biofer, laktoferynę i Sanprobi. Na przestrzeni 3 miesięcy o 10 jednostek poszło u mnie w górę.

reklama
Ja się chwilowo nie podejmę wyzwania planka 🙈
Boże 🥹 tym razem musi być dobrze🙏
Wow super. Będzie dobrze🥰
I zapisałam się z mężem właśnie na te badania genetyczne do Katowic, termin mamy na 05.06. To czeka nas wycieczka, 630 km w jedną stronę by pobrali krew 😅😆
Przy okazji możecie sobie zwiedzić Śląsk ;')
Ja uważam, że warto.
Fajnie, że Ci się udalo
Ściągnęłam, nie zapisuje się ale spróbuję zacząć od jutra ;-)
@LadyCaro sto lat sto lat! Duuuuzo pięknych podróży ❤️ spełnienia marzeń!
I ode mnie @LadyCaro pomyślności, szczęśliwości i slodkosci🌻⚘️🪻🌷🌼🌹🥑🫘🫄🥰☘️💪

Do góry