Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie pomyślałam o tym ale byłyby jajaProgesteron wysoki, że hej!
Już tutaj mieliśmy Panią z tak wysokim progesteronem. I tak zasugerowałam, że bliźniaki
Czyżby powtórka na kreskach?
podpinam się pod to pytankoMacie może jakiś link do informacji dot. Badań z holsamedu? Szukam żeby coś więcej poczytać i nie mogę znaleźć w necie.
Z tymi chłopami Ja też nastawiłam się na godzinne namawianie, a on stwierdził, że ok. Czemu to ze wszystkim tak nie działa...Jestem po rozmowie z mężem o Katowicach. Stwierdził, ze nie rozumie, dlaczego uważam to za kontrowersyjny temat i ze oczywiście jedziemy i robimy
a o co chodzi bo nie mogę znaleźć ?Jestem po rozmowie z mężem o Katowicach. Stwierdził, ze nie rozumie, dlaczego uważam to za kontrowersyjny temat i ze oczywiście jedziemy i robimy
Niech Twój mąż zadzwoni do mojego i mu to wytłumaczy na chłopski rozum, proszę?Jestem po rozmowie z mężem o Katowicach. Stwierdził, ze nie rozumie, dlaczego uważam to za kontrowersyjny temat i ze oczywiście jedziemy i robimy
To niestety znaczy, że Twoja rezerwa bardzo szybko zaczęła spadać (chyba, że taki wynik lub wcześniejszy jest błędem labu, czego również nie można wykluczyć).Kurcze dziewczyny odebrałam wynik AMH z tej kampanii Rozenek i spadłam z krzesła w lipcu 2023 miałam amh 3 a wynik z dziś to 0,6 te same jednostki. To chyba kiepsko ?