reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Macie może jakiś link do informacji dot. Badań z holsamedu? Szukam żeby coś więcej poczytać i nie mogę znaleźć w necie.

reklama
Dziewczyny, jestem dziś strasznie zmieszana :( Temperatura po owu jeszcze nie skoczyła. Czy to znaczy, że mimo wszystko mogła już być owulacja, czy że to będzie raczej jakoś dzisiaj? Śluz niepłodny. Ten najbardziej płodny był w piątek, 3.05, a to mi sie z wykresem w ogóle nie zgadza :(
Screenshot_20240507_065804_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_1706501889055225.jpg

Macie może jakiś link do informacji dot. Badań z holsamedu? Szukam żeby coś więcej poczytać i nie mogę znaleźć w necie.
podpinam się pod to pytanko

A poza tym to mamy taka rozkminkę z mężem: czy w trakcie ciazy i karmienia (jak nie ma okresu) to rozumiem, ze AMH robi stop?

Kurcze dziewczyny odebrałam wynik AMH z tej kampanii Rozenek i spadłam z krzesła w lipcu 2023 miałam amh 3 a wynik z dziś to 0,6 😱 te same jednostki. To chyba kiepsko ?

reklama
Kurcze dziewczyny odebrałam wynik AMH z tej kampanii Rozenek i spadłam z krzesła w lipcu 2023 miałam amh 3 a wynik z dziś to 0,6 😱 te same jednostki. To chyba kiepsko ?
To niestety znaczy, że Twoja rezerwa bardzo szybko zaczęła spadać (chyba, że taki wynik lub wcześniejszy jest błędem labu, czego również nie można wykluczyć).

Byłaś na usg na początku cyklu, żeby ocenić ilość pęcherzyków antralnych? Ocena ich ilości w korelacji z amh i fsh na początku cyklu jest potrzebna do oceny sprawności jajników.

Ostatnia edycja:
Do góry