Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiadomo, że dla siebie, ale jak będzie grzeczny, to może pozwolisz mu skorzystaćRobiłam sobie te przysiady, wczorajsze i dzisiejsze, mąż wrócił akurat ze sklepu, zobaczył i gada:" no proszę, proszę, dupkę ćwiczysz, to dla mnie?"
Wydaje mi się, że w ciąży jod jest już jak najbardziej wskazany, kiedy ten mały człowiek już się rozwija. Ale według mojej wiedzy w czasie starań nie ma takiego zalecenia jak z folianami.No właśnie też się obawiałam tego jodu , ale podobno jednak trzeba brać 150-200 bo ma wpływ na rozwój mózgu dziecka w pueri jest on w takiej dawce właśnie.
Mam miękkie serce, pozwolę chciałam go namówić na to wyzwanie, ale powiedział, że jest za stary i kolana go bolą czyli po prostu mu się nie chceWiadomo, że dla siebie, ale jak będzie grzeczny, to może pozwolisz mu skorzystać
LeniuszekMam miękkie serce, pozwolę chciałam go namówić na to wyzwanie, ale powiedział, że jest za stary i kolana go bolą czyli po prostu mu się nie chce
Jedziemy, dopiero o 23 będziemy na miejscu@amusedxxx jak tam podróż pociągiem, dojechaliście?
O kurde, to jeszcze chwile macie połowa drogi za Wami, ale cel szczytnyJedziemy, dopiero o 23 będziemy na miejscu
takPięknie!! Będziesz robić przyrost w czwartek?