reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Jest jeszcze jakiś % szansy, że ja jestem zjebana :) ale w ogóle tego nie czuję, że coś miałoby być nie tak w naszych kariotypach. Tylko chciałabym już ten cholerny wynik.
A od dwóch dni śniło mi się, że otwieram jakiś wynik kariotypu i jest napisane “nieprawidłowy”. Ale nie myślałam, że sen będzie przepowiadał taką akcję. 🫣
ja też jestem zjebana, nie martw się. U mnie w każdym innym wyniku zawsze musiało coś wyjść źle.
A kiedyś krwiodawstwo pomyliło próbki i dostałam telefon żeby się pilnie stawić, bo niestety mam podejrzenie poważnej choroby. Całą noc nie spałam! Po czym okazało się, że w systemie jestem zapisana imieniem i nazwiskiem dobrze, a pesel innej osoby. Musiałam powtórzyć wyniki po jakimś czasie.

reklama
Gorzej jak sama wykryjesz i potem znikąd pomocy😆 mi wyszły przeciwciała Zespół Sjogrena i jak miałam USG węzłów chłonnych i poprosiłam lekarza żeby sprawdziła mi ślinianki pod kątem ZS to usłyszałam że USG nie diagnozuje 🤦tak, to jest jedno z badań które robi się w celu diagnozy ZS.
Jak wyszły mi mutacje homo gdy robiłam test na trombofilie to hematolog stwierdziła że to strata pieniędzy i póki nie ronilam ani nie mam przypadków zawałów w rodzinie w młodym wieku to się nic z tym nie robi. Także spokojnie muszę czekać aż dostanę zakrzepu😀
Nawet nie wiem jak to skomentować 🤦‍♀️

ja też jestem zjebana, nie martw się. U mnie w każdym innym wyniku zawsze musiało coś wyjść źle.
A kiedyś krwiodawstwo pomyliło próbki i dostałam telefon żeby się pilnie stawić, bo niestety mam podejrzenie poważnej choroby. Całą noc nie spałam! Po czym okazało się, że w systemie jestem zapisana imieniem i nazwiskiem dobrze, a pesel innej osoby. Musiałam powtórzyć wyniki po jakimś czasie.
oczywiście jestem zdrowa. Natomiast to co wykryli, to podejrzewam byla jakaś choroba zakaźna. Bo badania musiałam powtarzać bo jakimś czasie. Oczywiście jestem zdrowa pod tym kątem. Tylko co strachu się najadłam przez ten czas do powtórnego badania i wyniku to tylko ja wiem.

Na ten moment. Tylko Biorezonans jeśli chodzi o mnie. Ale w poniedziałek jadę do swojego ginekologa o porozmawiam z nim o tym bo akurat mam wizytę zaplanowana
Koniecznie to skonsultuj i zacznij ją leczyć antybiotykami, bo nieleczona chlamydia wprost prowadzi do niepłodności.

Hello!

A ja proszę, uwielbiam śledzić nowe rzeczy i dokumentuje moją przygodę pierwszy raz z Ovitrelle.
Może któraś kiedyś będzie poszukiwała odpowiedzi. Na ten moment powoli się chyba zaczyna wypłukiwać z mojego organizmu 😅

Miłego dnia dla Was! ja dalej walczę z choróbskiem 🤪
Patrzę na to zdjęcie i mam wrażenie, że kreska z 9 dnia rano jest jaśniejsza niż ta z 9 dnia po 13. Czyżby zaczynała ciemnieć? ;)

Ja poproszę 13 maj ⛔
13 maj już był, więc jeśli chcesz z nami tutaj zostać do końca miesiąca, mogę Cię wpisać na ławeczkę, a na testowanie zapiszesz się już na czerwiec, na kolejnym wątku.

Tymczasem - miło będzie Cię poznać, jednak opowiedz nam trochę o sobie - jak długo się staracie etc.

reklama
Dzięki🙂 no i git że masz chill i czas na przyjemności😎
Z tego co pamiętam obecna praca Cię dobijała, obyś jak najszybciej uciekła do innej skoro pojawiła się realana szansa!
Mój mąż dzisiaj zrobił pyszny obiad, chwała że mamy takich porządnych facetów😊
Mój mąż też dzisiaj gotował obiad <3 (tylko składniki musiałam mu dowieźć, bo nie pamiętał, żeby je wcześniej kupić ;) )

Do góry