reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

@motylkowa
Tak dokumenty badania i wyniki, a jak badania i wyniki są dobre, a były wodniaki, a teraz jest git, tak jak u @annn1 jajowody mogą nie funkcjonować dobrze, i tak mi mówiło dwóch ginekologów że przez wodę w jajowodach która je rozepchalq i uszkodziła rzęski i dupa, nigdy nie zajdę naturalnie, i nie mam się jak leczyć i to udowodnić bo wszystko jest w normach, co mam brać, ovarin… chyba tylko zaświadczenie od lekarza mnie uratuje… jak pisze @Nelliel
A jak nie to za przeproszeniem pierdole ich program, i tak zawsze mikro przedsiębiorstwa są dymane przez rząd, więc jeszcze prywatnie nas wydymaja….
Sorry… ale mam wkurwa.

reklama
Mogłaby któraś z was powiedzieć co dalej….?…….

Załączniki

• IMG_2950.jpeg
    IMG_2950.jpeg
    77,3 KB · Wyświetleń: 134
Trzymam kciuki, aby w poniedziałek było dobrze! ☺️
Wiem, że ciężko tak myśleć, ale jak wiesz i masz te wyniki, to już wiesz w jakim kierunku działać. Myślę, że chyba gorzej, jak wszystko wychodzi idealnie, a ciąży nie ma. 🙄 Wiem, że to indywidualna sprawa, ale ta niewiedza bywa dobijająca.
Dzięki bardzo😘 Tobie i wszystkim dziewczynom za wsparcie!🙂 Wiem, że odkrycie każdego problemu zbliża do diagnozy, żródła problemów, daje możliwości leczenia I to jest tylko na plus. Zastanawiam się tylko, kiedy ta nasza drogą przestanie być tak bardzo wyboista, i ile jeszcze razem będziemy w stanie tego przeżyć, psychika bardzo cierpi i trzeba znaleźć pokaźne pokłady siły, żeby móc iść dalej mimo wiatru w naszą stronę. Życzę sobie i Wam wszystkim, żeby jednak było dużo tych pokładów cierpliwości przede wszystkim🙂

reklama
@motylkowa
Tak dokumenty badania i wyniki, a jak badania i wyniki są dobre, a były wodniaki, a teraz jest git, tak jak u @annn1 jajowody mogą nie funkcjonować dobrze, i tak mi mówiło dwóch ginekologów że przez wodę w jajowodach która je rozepchalq i uszkodziła rzęski i dupa, nigdy nie zajdę naturalnie, i nie mam się jak leczyć i to udowodnić bo wszystko jest w normach, co mam brać, ovarin… chyba tylko zaświadczenie od lekarza mnie uratuje… jak pisze @Nelliel
A jak nie to za przeproszeniem pierdole ich program, i tak zawsze mikro przedsiębiorstwa są dymane przez rząd, więc jeszcze prywatnie nas wydymaja….
Sorry… ale mam wkurwa.
Myślę że najlepiej jak pogadasz z lekarzem zajmującym się tematyką niepłodności. Chodzisz do jakiejś kliniki, konsultowała z jakimś lekarzem plan na invitro ?
Moim zdaniem jeśli zalapiesz się na prywatne invitro to równie dobrze lekarz powinien zakwalifikować do tego na NFZ. Raczej nie ma kliniki w której jest to całkowicie na zyczenie. A jeśli lekarz stwierdzi, że trzeba coś jeszcze zbadać to pewnie i tak ci zleci. Myślę że żadna z nas na podstawie spekulacji nie określi tego czy do prywatnego się zalapiesz lub NFZ. Więc nie nastawiała bym się tak negatywnie.
Możliwe, że po zapoznaniu się przez lekarza z kliniki z twoją historią badań, zabiegów, leczenia lekarze ci coś zaproponują i niekoniecznie nawet będziesz musiała mieć ten rok leczenia. Żadna z nas w 100% nie zna twoich badań. Plus też powinnaś mieć możliwość wybrania z poprzenich przychodni swojej historii leczenia oraz partnera.

Do góry