wiolaho
Fanka BB :)
dziękuje bardzoSuper, gratulacje i nudnych 9 m-cy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje bardzoSuper, gratulacje i nudnych 9 m-cy
Kilka stron wstecz był ten temat poruszony, była też Brownie1992 wywoływanaCzy któraś z Was zna temat endometriozy?
Badanie fsh i estradiolu mam świeże bo w tamtym miesiacu robiłam.2 dc to wręcz idealny dzień na badanie w klinice! Dzięki temu lekarz będzie mógł ocenić ilość pęcherzyków antralnych i pewnie zleci badanie fsh oraz estradiolu, żeby sprawdzić jak się ma Twoje amh do obrazu jajników i poziomu hormonów.
Wierz mi, że ginekolodzy są przyzwyczajeni do krwi i innych wydzielin
Mamy taką nadzieję, że zrobiliśmy śląskie dzieckoWczoraj owu w Katowicach?...może pamiątka z podróży za 9 miesięcy?...
fakt!Kilka stron wstecz był ten temat poruszony, była też Brownie1992 wywoływana
To pewnie na pierwszą - zapoznawczą wizytę, wystarczą, ale jeśli będziecie mieli od razu rozpocząć stymulację pod iui, to istnieje prawdopodobieństwo, że lekarz zleci powtórzenie badań, bo te, które masz, nijak się będą miały do stanu jajników z następnego tygodnia - podczas stymulacji do ivf świeże badania z początku cyklu to konieczność, a estradiol i progesteron wykonuje się podczas każdej wizytyBadanie fsh i estradiolu mam świeże bo w tamtym miesiacu robiłam.
Idziesz za ciosem!@penguinlicious pajacyki wykonane
Będzie się mogło starać o zniżki w PKP?Mamy taką nadzieję, że zrobiliśmy śląskie dziecko