reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

Ja dzisiaj kolejne -2kg :-) czyli -18 kg :-D zobaczymy jak szybko uda mi się zrzucić moje sadło ;-) Wczoraj wbiłam się w swoje spodni z przed ciąży :-D Ciaśniej trochę na tyłku i udach, ale da się przeżyć.

reklama
A zna któraś sposób jak przybrac na wadze na diecie dla matek karmiacych? :((( chudnę w zastraszającym tempie, podkrązone oczy, troche nerwow mam przy dziecku - boje sie ze pokarm calkowicie stracę jak tak dalej pojdzie :((((

Niestety Gosiaczek.81 nie znam. Raczej wszystkie chcemy spadać z wagą.
Ja 15 dni po porodzie spadłam -9 (2 przytyte w ciąży i 7 sprzed ciąży). I dziś 19 dni po porodzie waga na stoi. I tak już chciałabym zostać. Niestety skóra na ciele jest trochę flakowata, także niecierpliwie czekam, aż będę mogła poćwiczyć i coś z tym zrobić.

a ja mam nadal -10kg i jeszcze 5 mi zostało :/ i to 10 mi nie rusza się od 2-3 dni :( nie wiem czemu, bo kurde z tą moją małą ruchu mam co nie miara !!

Gosiaczek.81 ja przed pierwszą ciążą byłam strasznym chudzielcem i po porodzie pilnowałam tego co udało mi się przybrać, po prostu jadłam tyle ile w ciąży, czyli np. na śniadanie 5 kanapek, obowiązkowo 2 dania obiadowe, na kolację też 5 kanapek. Nie mówię że nie było ciężko, bo wielokrotnie wpychałam kanapki "na siłę" ale tak jak 5 dni po porodzie ważyłam 60kg tak nie spadłam ani 1 kg. Fakt że ciężej też utrzymać wagę z powodu bardzo okrojonego jadłospisu...Powodzenia.

no ja tez bardzo chce zachowac ciazowe kilogramy (zostalo 7 i bardzo ich pilnuje ;-)), ale obawiam sie, ze z czasem poleca. Zupelnie nie mam apetytu. Jem bo musze, ale nie ma szans aby zmiescic tyle co w ciazy.

Mi już został 1 kg do wagi sprzed ciąży...jestem przerażona jak ta wag leci...fakt że miałam trochę więcej przed ciążą, myśle że też zgubię te kg ale żeby w takim tempie

To ja apetyt mam, ale mała nie daje mi zjeśc :/ Wczoraj jadłam śniadanio obiad o 13, potem dopiero o 20 jadłam kolacje jak mąż wrócił i zajął się małą... bo ona caaały czas coś psioczyła mi... dziś udało mi się śniadanie o 11.30 zjeśc :D bo mała zasnęła :)

reklama
Do góry