asinka wow !! Już -16?! Ty to jesteś szaleniec !! Tez bym tyle chciała miec juz na minusie Wtedy bym miała kg mniej niz przed ciążą U mnie brzuch już prawktycznie płaski, no dobra wygląda jakbym zjadła dobry obiadek Ale nogi już prawie mam takie jak przed ciążą Cieszę się bardzo, bo łydki znów mam niczego sobie Tylko udka troszkę się musza pomęczyc... Potem tylko cwiczenia na poprawę jędrności, bo takie mientkie te giraski bezmięśniowe cholrecia
reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
wow, założyłam obrączkę wreszcie, tzn. założyłam ją po wyjściu ze szpitala ale z wielkim oporem no i musiałam szybko zdjąć (bez nawilżenia by nie zeszła), a teraz widzę, że weszła bez większych problemów i nawet ładnie schodzi, więc chyba dochodzę do siebie, brzuch jeszcze odrobinę wisi ale to chyba bardziej przez wciąż nieobkurczoną macicę, skórę tylko delikatnie przy pępku mam rozciągniętą i taką luźną a poza tym jest MLASK :-) jeszcze nie jest mi wygodnie w większości spodni przedciążowych i póki co chodzę w dresie ale myślę, (i mam nadzieję) że w ciągu miesiąca się to unormuje.
katamisz
Fanka BB :)
Blusia nie przejmuj się:-)Ja mimo iż brzucha już prawie nie mam wcale to i tak nie mieszczę się w żadne swoje spodnie sprzed ciąży i też chodzę w spódnicach i spodniach ciążowych.Myślę ,że u mnie to nie kwestia brzucha ale bardziej ud i pośladków więc cierpliwie czekam.Na dzień dzisiejszy - 11 kg a do zrzucenia pozostało ok 10.
mysia23
mama dwójeczki
Blusia nie przejmuj się:-)Ja mimo iż brzucha już prawie nie mam wcale to i tak nie mieszczę się w żadne swoje spodnie sprzed ciąży i też chodzę w spódnicach i spodniach ciążowych.Myślę ,że u mnie to nie kwestia brzucha ale bardziej ud i pośladków więc cierpliwie czekam.Na dzień dzisiejszy - 11 kg a do zrzucenia pozostało ok 10.
To tak jak u mnie katamisz...brzuch prawie zniknął, ale w żadne ubrania się nie mieszczę sprzed ciąży, a nawet w te z początku ciąży - pewnie pośladki i trochę tłuszczyku w miednicy...ubrania nadal ciążowe-spodnie i spódnice, a wagi nawet nie znam, w sumie 13 kg do przodu miałam, teraz nie wiem ile ważę, bo wagi nie mam...
Ja obrączke też z powrotem noszę i zaręczynowy ring też, ale dośc ciasno mają... ale już nie mogłam dłuzej bez nich chodzic bo moje dłonie takie puse się wydawały, tak jak pępek bez kolczyka dlatego tez juz włozyłam go
U mnie od wczoraj waga ta sama... 64kg :/ jeszcze 5kg to wagi sprzed ciąży a 9 do tej co zawsze miałam (spasłam sie przed zajściem )
ale jak dzis mała będzie tak aktywna jak wczoraj i przez najblizszy tydzien to kurde chyba z 20kg zrzuce
U mnie od wczoraj waga ta sama... 64kg :/ jeszcze 5kg to wagi sprzed ciąży a 9 do tej co zawsze miałam (spasłam sie przed zajściem )
ale jak dzis mała będzie tak aktywna jak wczoraj i przez najblizszy tydzien to kurde chyba z 20kg zrzuce
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Ja obrączke też z powrotem noszę i zaręczynowy ring też, ale dośc ciasno mają... ale już nie mogłam dłuzej bez nich chodzic bo moje dłonie takie puse się wydawały, tak jak pępek bez kolczyka dlatego tez juz włozyłam go
Doggi witaj w klubie.....u nas jak tak dalej będzie to ja znikne, ze stresu i nerwów
Podziel się: