reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

ja do wagi mojej wymarzonej 9-10 kg :/ Oj będzie ciężko... bo od 2-3 dni moje -10 nie zmienia się ;/ Czym bardzo jestem niepocieszona!! Brzucha juz prawie nie mam, a waga dalej powyżej 60kg :/

reklama
Dziewczyny!
Czy można się sparować kremami na cellulit podczas karmienia piersią??? takie kremy zawierają przeważnie kofeinę i nie wiem czy to w jakiś sposób ma wpływ na pokarm.
Kupiłam sobie taki dobry krem na cellulit, bo już nie mogę na niego patrzeć i zastanawiam się kiedy będę mogła go użyc.

Dziewczyny!
Czy można się sparować kremami na cellulit podczas karmienia piersią??? takie kremy zawierają przeważnie kofeinę i nie wiem czy to w jakiś sposób ma wpływ na pokarm.
Kupiłam sobie taki dobry krem na cellulit, bo już nie mogę na niego patrzeć i zastanawiam się kiedy będę mogła go użyc.

A ulotki nie ma przy kremie???Albo sprawdz w internecie.
Ja piję kawę z kofeiną ,przyznam że nawet 2 w ciągu dnia,i narazie żadnych zmian nie zauważyłam.

ja do wagi mojej wymarzonej 9-10 kg :/ Oj będzie ciężko... bo od 2-3 dni moje -10 nie zmienia się ;/ Czym bardzo jestem niepocieszona!! Brzucha juz prawie nie mam, a waga dalej powyżej 60kg :/
to tak jak u mnie...rany, i nie wiem gdzie to jest???buuuuuuuuu

Doggi...własnie na necie sa różne opinie, jedni piszą smarować się można wszystkim a inni, że nie można i już sama nie wiem

Doris a może lepiej kupić kosmetyki dla mam karmiących piersią...wiem że są takie serie np. DAX Cosmetics takie ma

Dziewczynki mi został 1 kg do wagi sprzed ciązy...masakra w jakim tempie mi ta waga leci

reklama
Do góry