reklama
U mnie póki co 5 dni po porodzie waga - 6 kg. Myślałam, że bardziej poleci w dół, ale mam nadzieję, że się szybko doczekam Póki co nogi nadal mam tak strasznie spuchnięte, że aż mnie bolą. Ordynatorka kazała smarować w domu altacetem. Brzuszek jeszcze nie obkurczony niestety. Ale wszystko w swoim czasie
ja mam dojczki teraz 110 G w piersiach mam 132 cm kosmos jakiś !!!!
u mnie waga sie na 3 dni zatrzymala wiec poki co nie wchodze na nia tylko dalej karmimy sie i czekamy az sie ruszy
czytałam ze za wczesnie nie mozna zaczac intensywnych cwiczen bo kwas mlekowy moze zakwaszac pokarm :-)
u mnie waga sie na 3 dni zatrzymala wiec poki co nie wchodze na nia tylko dalej karmimy sie i czekamy az sie ruszy
czytałam ze za wczesnie nie mozna zaczac intensywnych cwiczen bo kwas mlekowy moze zakwaszac pokarm :-)
aneczka1526
Fanka BB :)
no u mnie z +12 zrobiło się +3,5 (9 dni po porodzie) i z każdym dniem jest coraz lepiej :-)
tusenfryd18
Fanka BB :)
U mnie póki co 5 dni po porodzie waga - 6 kg. Myślałam, że bardziej poleci w dół, ale mam nadzieję, że się szybko doczekam Póki co nogi nadal mam tak strasznie spuchnięte, że aż mnie bolą. Ordynatorka kazała smarować w domu altacetem. Brzuszek jeszcze nie obkurczony niestety. Ale wszystko w swoim czasie
Ja na drugi dzień miałam tylko -5
Myślałam że spadne z wagi jak to zobaczyłam.A napuchnięta byłam jeszcze tydzień po porodzie.Dopiero teraz powoli mi spada opuchlizna i raem z nią waga.Obecnie -9,5 ale jeszcze minimum 15,5 do zrzucenia.
_Angel_
Mama małej stokrotki
Ja cały czas staram się walczyć ze zgubieniem wagi no i te okropne rozstępy.Na udach są ogromne,nawet ostatnio zauważyłam małe na brzuchu,tam gdzie skóra mi tak wisi.Normalnie załamie się psychicznie jeśli nic nie uda mi się z tymi rozstępami i tą wiszącą skórą zrobić :-(
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja dzisiaj rano odnotowałam - 16 kg :-) ale jeszcze duuużo przede mną... Ale przy takim trybie życia i karmieniu może uda się w miarę szybko dojść do formy. Niestety brzuch wisi, ale stopy wracają do normalności :-)
Podziel się: