reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do wagi

ja po porodzie z Marysią przez dwa albo trzy miesiące robilam po 100 brzuszków dziennie, czasem nawet i rano i wieczorem. I co?? I nic! Fałd jak był tak został. Z nim chyba nic się nie da zrobić. Ile kosztuje liposukcja??

reklama
ja po porodzie z Marysią przez dwa albo trzy miesiące robilam po 100 brzuszków dziennie, czasem nawet i rano i wieczorem. I co?? I nic! Fałd jak był tak został. Z nim chyba nic się nie da zrobić. Ile kosztuje liposukcja??

Słyszałam o wycinaniu nadmiaru skóry z brzucha po porodzie, kiedy sama nie chciała wrócić do normy.

dziewczyny nie dołujcie sie, trzeba się opiepszyć i zebrać sie i dietkować no i ćwiczyć :-)
ja przed porodem ważyłam dużo bo 58 kg a teraz 55 po 1,5 m-cznej diecie SB - II fazie
powodzenia - ale trzeba mieć silna wolę i do dzieła
Wierzcie mi że ja kocham słodkie i czekolade - ale mam bardzo silną wolę i dałam radę :-)

efekt rozm jeansów - 27 a spodni 38 czasem 36 :-)

kati zazdroszcze silnej woli.

Ja do south beach przymierzalam sie kilka razy.Podrukowalam przepisy calodniowe i co??wielkie nic bo na tym sie skonczylo.Nie potrafie odmowic sobie slodkosci i czasem jakiegos fast fooda to silniejsze ode mnie.Wagi nie mam najgorszej bo przy wroscie 172 cm waze 68 kg no ale mam jakies 12 kg do wagi sprzed ciazy bo wtedy wazylam 56-58.Najgorszy jest brzuch!!!

martadelko to moja silna wola wlasnie...ciastka wtrabilam z dziewczynami(glownie ja), mam tyle roboty, ze po drugie sniadanie nie mialam czasu wyjsc...a kinder czekolada w aucie zostala na wypadek cukrowego glodu;-)

mrsmoon jakbym o sobie czytała - nie raz zdarzyło się że zjadłam w drodze do pracy moje śniadanie czy banana ba - w śnieżyce gdy wiedziałam że będę stać w korkach dwa razy wzięłam otwartą paczkę chipsów z poprzedniego wieczora a w pracy wyjadam ciasta służbowe (na spotkania z agentami, oni i tak ich nie jedzą :p)

mrsmoon jakbym o sobie czytała - nie raz zdarzyło się że zjadłam w drodze do pracy moje śniadanie czy banana ba - w śnieżyce gdy wiedziałam że będę stać w korkach dwa razy wzięłam otwartą paczkę chipsów z poprzedniego wieczora a w pracy wyjadam ciasta służbowe (na spotkania z agentami, oni i tak ich nie jedzą :p)
hhaaha madziolka ale ty chudzina jestes:)

reklama
Do góry