reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

u mnie brzuszek też łądnie się kurczy. CO prawda dalej jakiś flak wisi, ale bez porównania z tym co było w pierwszych dniach po porodzie. Ćwiczenia fizyczne to głównie wnoszenie i znoszenie wózka z 3 piętra, już mi coraz lepiej idzie. No i spacery oczywiście:)

reklama
ja już bym chętnie wskoczyła na mojego orbiego. W lapku włączam Brzydulę na VOD i jedziemy! Tylko nie wiem kiedy mogę zacząć... chyba poczekam aż mi te szwy wylezą. Nikt mi ich nie ściągnął:(

mi polozna dzis czesc wyjela szwów... powiedziala ze sa rozpuszczalne, ale jak sie wszystko tak szybko goi jak u mnie to spokojnie mozna wyjac...
a co to ten twoj orbi?

Doggi no niby te szwy są rozpuszczalne ale jak mają się rozpuszcac przez miesiąć to ja już wolałabym zwykłe. U mnie chyba jeszcze nic nie odpadło! A orbi to orbitrek, czyli taki domowy jakby rowerek tylko na stojąco.

traschka mi położna mówiła wlasnie, ze czasem lepiej jest zdjąc te szwy bo one jak za długo są to zaczynaja doskwierac, czasem sie paprzec i ciągnac strasznie... wiec moze pogadaj ze swoja połozna albo lekarzem zeby zdjeli Ci te szwy... ja niby nie czułam tych moich, ale jak mi dzis polozna wyjela czesc z nich to kurcze zupełnie inaczej, tak jak mówie nie czułam ich wczesniej ale teraz to juz w ogole mi tak fajnie i przyjemnie ;)
ja nigdy nie lubiłam tych rowerków zwykłych i stojących... wolałam zawsze iśc pobiegac po lesie albo rowerem normalnym pojezdzic :) no i aerobik :D jakiś step w międzyczasie :D mmmmmm jak ja tęsknię za tym !!

doggi ja nienawidzę biegać! Za to orbi to dla mnie czysty relax! A rowerek wolę normalny tyle ze nie jestem tak twarda jak ramari i nie wsiądę za nic na siodełko w najbliższym czasie:)

nie no Doggi Ty poczekaj jeszcze chwile!

Ja Wam powiem, że przy Przemku po 6 tyg zaczęłam biegać, ale nie polecam. Wydaje mi się, że przez to zaczęły się moje problemy z pokarmem. Teraz napewno nie będę uprawiać intensywnie sportu. Jazda rowerkiem i brzuszki wystarczą.
Pozatym chciałam się pochwalić :-) Mam już swoją wagę sprzed ciąży i wchodze we wszystkie spodnie- z niektórych tylko brzuch się wylewa :wściekła/y: no ale nie można mieć wszystkiego.

reklama
ramari no wiem ze jeszcze musze poczekac... ale mnie aż roznosi !! Ja w moje ciuchy przedciążowe wchodziłam w ciąży :p jeansy do końca mogłam nosic :p ale mi cała masa poszła w brzuszek i cycki, które mają rozmiar obecnie 75H !! !! !! takie dojce że unieśc ich nie mogę !

Do góry