reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do wagi

Blusia...ja kawę piję codziennie. Jakoś nie potrafię jej sobie odmówić, zazwyczaj piję z mlekiem ale zdarza się, że piję też ze śmietanką. Niby nie wolnko kawy ale bez przesady, od jakiejś tam reguly można odstąpić. No chyba, że ja przez tę kawę schudłam 6,5 kg a nie 8 jak Trasia i Misialina :-).
Między posiłkami normalnie pijesz wodę w dowolnych ilościach.
A Ty dużo chcesz schudnąć?

reklama
ja dis zaczynam, pisze to zebym miala mobilizacje przed wami, zeby nie wyszlo ze po 2 dniach sie poddalam a ja z kawy tez nie zrezygnuje o nie nie

Doris, dzięki :) Zrobiłam sobie rozpuszczalnik z maleńką ilością mleka. Ja też bez kawy z rana nie dam rady ;)
Zrobiłam sobie śniadanko i właśnie pałaszuję. Trochę późno, ale rano odprowadzałam J do przedszkola, później zakupki (i w domu mi się przypomniało, że kuraka nie kupiłam). Jutro postaram się ok 9 zjeść.
Podejrzewam, że będę zadawać głupie pytania, bo ja nigdy na żadnej konkretnej diecie nie byłam, ograniczałam jedynie jedzenie ;) Więc jak będziecie miały mnie dość to mówić ;) Zgubić chciałabym tak z 5-6 kg. I przy okazji nauczyć się fajnie komponować posiłki, bo ja mało urozmaicone jedzenie jadłam. W sumie mogłam jeść same kanapki i mi to nie przeszkadzało.

Bardzo mnie zmobilizowałyście, bo sama to jedynie czytałam o dietach, a od tego się nie chudnie ;)
Od poniedziałku mam zamiar też zacząć A6W, bo mój brzuch woła o pomstę do nieba. Może któraś z Was się przyłączy? :)

Dziewczynki kibicuję Wam...naprawdę warto....w I fazie owoce zakazane, kawa zbożowa zakazana wogóle....zielona herbata tak....kawa najlepiej 1 dziennie z mlekiem odtłuszczonym np 1,5 %

ja ćwiczę....tzn nordic walking chodzę :)

reklama
Do góry