reklama
trasia powodzenia!!! moja koleżanka parę kg na sb zgubiła, no i rzeczywiście sb nie jest aż tak radykalna jak ducan. Ja odradzam jeszcze dietę kapuścianą, też bardzo niezdrową
Misialina oj żałuję, że nie ma diety słodyczowej...wtedy to bym nitka była
Misialina oj żałuję, że nie ma diety słodyczowej...wtedy to bym nitka była
ja byłam raz na Ducanie, efekt super, po skończeniu diety po prostu nie obżerałam się, a nie zawsze pamietałam, że trzeba jeden dzień w tygodniu na białku być a wagę udało mi się utrzymać aż... do momentu zajścia w ciążę
traschka
Mama Marysi
Misiu myslę, że spokojnie dasz radę gotować dla wszystkich razem. Wystarczy, że pomyslisz o sobie a potem odłożysz swoje porcje i "podrasujesz" ich. Można zrobić pyszne leczo, bigos, fasolkę po bretońsku - oczywiście wszystko w wersji dietetycznej, ale ja gotuję to normalnie na co dzień dokłądnie tak samo jak teraz na diecie. Te przepisy są po prostu bardzo dobre. Możesz zrobić kurczaka w piekarniku i surówkę a rodzinie dogotować ziemniaków. Tak samo z rybką i kotletem - tylko dla siebie bez panierki.
Dziś na obiad miałam zapiekankę z kalafiora i brokuła, do tego wędzona szynka i podsmażona na oliwie cebula z pieczarkami. Ułożyłam warstowo i zrobiłam sos - jogurt naturalny z solą ziołową, pieprzem, chilli (ja lubię ostre), curry (jeśli ktoś lubi) i koperek. Na górę starłam ser żółty. Było przepyszne i nie werzę, że take danie nie smakowałoby domownikom
Dziś na obiad miałam zapiekankę z kalafiora i brokuła, do tego wędzona szynka i podsmażona na oliwie cebula z pieczarkami. Ułożyłam warstowo i zrobiłam sos - jogurt naturalny z solą ziołową, pieprzem, chilli (ja lubię ostre), curry (jeśli ktoś lubi) i koperek. Na górę starłam ser żółty. Było przepyszne i nie werzę, że take danie nie smakowałoby domownikom
o tak! brzmi pysznie trasia! przepisy z głowy bierzesz? Mnie A przed świętami zaskoczył i kupił mi książkę
MammaMia. Prawdziwa kuchnia włoska - Bottari Cristina za 54,49 zł | empik.com
muszę coś ugotować!
MammaMia. Prawdziwa kuchnia włoska - Bottari Cristina za 54,49 zł | empik.com
muszę coś ugotować!
Trasiu brzmi pysznie Twój obiadek...postanowiłam że od poniedziałku zacznę...bedziemy sie wspierać oki? damy radę !!!!
(od poniedziałku bo w sobotę jest impreza urodzinowa u znajomych a zawsze maja takie pyszności że łoch)
Ja przy Was nie mogę...
Trasiu, a może zapodaj przepis na tę zapiekankę na wątku z przepisami? :-) Pliiiiiiizzzzzzz
Mrsmoon, ooo, fajny prezent!
Ostatnia edycja:
reklama
traschka
Mama Marysi
Misia super! Bardzo się cieszę, we dwie dużo łatwej. Można się wymieniać przepisami i wspierać Ja chciałam zacząć tydzień temu, ale pomyślałam, że zaczynać przed świętami będzie bez sensu. A ponieważ w święta miałam świadomość, że zaczynam dietę to obżarłam się podwójnie
zołza zaraz napiszę, ale to przepis jak zwykle na oko Prowadzę w domu kuchnię eksperymentalną i nie korzystam za bardzo z przepisów
mrsmoon w wątku dietetycznym taka książka?? zaraz zginiesz
zołza zaraz napiszę, ale to przepis jak zwykle na oko Prowadzę w domu kuchnię eksperymentalną i nie korzystam za bardzo z przepisów
mrsmoon w wątku dietetycznym taka książka?? zaraz zginiesz
Podziel się: