reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

ja nie jem, ja żrę ;-)
a zostało mi do zrzucenia 1 kg do wagi z przed ciąży. A chciałabym tak jeszcze z 5 kg spaść ale spoko :-) dam rade

reklama
A ja dzisiaj zanotowałam -20 kg :-) jak tak dalej pójdzie, to wrócę do swojej wagi, jak i do wagi , do której chcę dojść szybciej niż mi się wydaje :-) Oby...

A ja nie mam apetytu wcale.Przez to ,że dokarmiam małą cyckiem muszę strasznie przestrzegać diety.Moje dzieci po moim pokarmie jak zjem np.bułkę z almette mają straszne boleści...:-(
I stąd mój brak apetytu.Oto moja dieta: Na sniadanie jem standardowo: bułkę z masłem i chudą szynką, obiad: zupa (krupnik, rosół, jarzynowa z mięsem) na drugie danie: jakiś sos z piersi kurczaka i kolacja: znowu bułka z masłem i szynką.Jestem załamana bo kompletnie na nic nie mam apetytu.Od kilku dni podjadam chrupki kukurydziane takie zwykłe i biszkopty lub herbatniki i to tyle.Jak tylko włączę do diety coś innego np: ser biały z dżemem na bułce kończy się kolkami.Ostatnio mała nie mogła się cały dzień załatwić bo zjadłam bułkę z szynką i serem zółtym...
Jak tak dalej pójdzie to wyschnę...:(

a ja też już weszłam w swoje ulubione spodnie sprzed ciąży , więc chyba jest dobrze. Wagi nie mam ale chyba wyślę męża po nią bo ciekawa jestem ile ubyło. Dziś obejrzałam się w lustrze i poza fałdem skóry po cc to jest lepiej nawet niż przed ciążą.Jednak karmienie piersią daje dużo.

marta - mam do samo.. nie jem jakos nie wiadomo ile, jem zdrowo, pije wode a waga stoi jak zakleta od 5 dni :-( idzie sie załamać... teraz jak juz przestałam z cycka dawać bede musiała wiecej warzyw podjadac moze sie coś ruszy :-)

Mój apetyt narasta po odciągnięciu mleka... a raczej w jego trakcie ! Wtedy bym konia z kopytami zjadła i popiła 5litrami wody !! (wody wypijam 3l w trakcie odciągania tak mnie suszy !!)

Dziś weszłam na wagę... po zastoju 3dniowym mam -1kg czyli to już 11, do mojej wagi marzeń 8kg :D A 4 do tej sprzed ciąży :)

Brzuch wklęsły znów mi się robi :D

I fałdek brak, tylko miekką mam ta skórę ale to przez brak wiczeń i mięśnie mi zanikły ;( Ale niedługo już będę mogła cwiczyc :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja u mnie widzę, ze mam zapasik na biodrach, trochę na pupie, no i niestety w pasie nie mam jeszcze w ciecia w talii i w ramionach taka deko pulchna sie zrobiłam.....kurde, a brzuch, jakby mi urósł...ciągle taki miekki i lejący sie...chyba operacja palstyczna mnie czeka :-D:-):laugh2: po Filipie to juz 2 tyg po nie miałam śladu po brzuchu a teraz...wyć mi się chce...i co z tego ze karmie piersią....NIC, duże NIC!!!!!!!!!

Do góry