ja Maure zapisalam do zlobka rok temu. Jest to zlobek spoleczny, integracyjny, prowadzony zgodnie z filozofia Montesorri. Poza tym blisko domu. Bylysmy 413 na liscie Dzwonie dzis natchnieta waszymi dyskusjami, abyby podpytac , na ktore miejsce sie przesunelysmy(jakies pol roku temu bylo juz 250 ). Okazalo sie, ze lista ta nie bedzie obowiazywan na nowy rok rekrutacji, a rekrutacja bedzie szla trybem rekrutacji do zlobkow panstwowych. Czyli pewnie sie nie dostaniemy( a tak mi zalezalo
a kiedy zaczyna sie rekrutacja na rok 2012/2013. Jakos nigdzie nie moge znalesc info.
moja Maura podobnie jak Franek loliszy az rwie sie do dzieci i tez zaluje, ze omijaja ja te wszystkie zabawy itp, ja staram sie byc kreatywna, ale nie potrafie(i nie zawsze chce) zapewnic jej tajkich atrakcji
a kiedy zaczyna sie rekrutacja na rok 2012/2013. Jakos nigdzie nie moge znalesc info.
moja Maura podobnie jak Franek loliszy az rwie sie do dzieci i tez zaluje, ze omijaja ja te wszystkie zabawy itp, ja staram sie byc kreatywna, ale nie potrafie(i nie zawsze chce) zapewnic jej tajkich atrakcji