Dziewuchy ależ ja Wam tych żłobków zazdraszczam... Jak Wy to zrobiłyscie że dzieci tam chodzą? Mam na myśli państwowe... Bo ja jajo zniose chyba :/ Podanie złozyliśmy jak młody miał miesiąc, dzwonimy co miesiąc sie przypominac i jest nadal na rezerwowej... Uparlismy sie na państwowy bo po pierwsze krok od domu, po drugie wiem ze kobitki musza mieć wykształcenie odpowiednie a nie byc np studentkami, no i doświadczenie mają spore a nad żłobkami jest kontrola, ale to jest paranoja jakaś i juz mi rózne pomysły do głowy przychodzą... Miało być miejsce w styczniu, wczoraj byłam i dupa blada. A on sie tak garnie do dzieci że żal mi tego zaprzepaścić, chodzimy do klubu maluszka w galerii na 2 godziny żeby sie pobawił ale ile mozna. I jak teraz słucham od znajomych i tu czytam co dzieci robią, te wszystkie malowanki, zabawy, mikołajki itp to żal mi że my w tym nie uczestniczymy i za pierone nie wiem jak ten temat ugryźć. Tzn jeden pomysł mam, ale...
reklama
Kania78
...
Onesmile uważam że Pawłowi ten okres przejdzie, Oliwia też się tak zachowywała, poza tym teraz i tak jest strasznie za mną i cały czas przy mnie...
Lolisza my też się dostaliśmy z listy rezerwowej, nasza mieścina jest mała ale miejsc w żłobku niestety też brakuje.
Lolisza my też się dostaliśmy z listy rezerwowej, nasza mieścina jest mała ale miejsc w żłobku niestety też brakuje.
margerrita
Fanka BB :)
a ja zapisalam Patryka jak byłam jeszcze w ciązy i do tej pory jesteśmy na liście rezerwowej, zapisani jesteśmy do dwóch,
dawidowe co to za nowe zasady beda?
dawidowe co to za nowe zasady beda?
No to złapałam lekka schize ale poszperałam i wstępnie widze, że wspomniana zmiana dotyczy tylko warszawy i rekrutacja do tamtejszych żłobków będzie wyglądała podobnie jak do przedszkoli, szczegółowe info o nowym naborze są tu http://www.zlobki.waw.pl/rekrutacja2012/regulamin_rek.pdf
ale żeby sie upewnić napisze email do dyrektorki naszego mam nadzieje przyszłego żłobka i zobaczymy.
A u nas państwowy żłobek kosztuje 199 zł i max opłata za wyzywienie 150 zł i za każdą kolejną rozpoczetą godzine od nowego roku bedzie + 20 zł
ale żeby sie upewnić napisze email do dyrektorki naszego mam nadzieje przyszłego żłobka i zobaczymy.
A u nas państwowy żłobek kosztuje 199 zł i max opłata za wyzywienie 150 zł i za każdą kolejną rozpoczetą godzine od nowego roku bedzie + 20 zł
reklama
Lolisza, a którzy jesteście na liście? Tylko do jednego żłobka Franka zapisałaś? Ja trochę zaspałam z zapisem, ale wstępnie nie zakładałam, że Hankę poślę, ale w żłobkach mówią, że być może mamy szanse na wrzesień Ja będę raczej Hanię posyłać do klubu malucha. Zazdroszczę, że Franuś tak lgnie do dzieci. Hania jest raczej nieśmiała, tj. interesuje się, pokazuje, macha, ale wszystko w bezpiecznej odległości. Już się boję, co to będzie, jak to tego klubu pójdzie...
Podziel się: