reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

ja już sobie niemoge poradzić z włosami, najbardziej irytuje mnie to że ciagle obskubuje Kubunia bo wszedzie są moje włosy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w domu nosze spiete ale to nic niedaje, jak to długo potrwa:confused:

reklama
mi jeszzce nie wypadaja, ale czekam cierpliwie. kacper często mi wyrywa włosy. wypadanie trwa jakies 3 mieisace.

a ja juz nie mam zadnego kg ponad miare a wrecz zanikły mi łydki. masakra. chude, blade fuj!!!!!

włosy jeszcze mi nie wypadają:sorry2:
na cyce używam Mustelę, już po pierwszym dniu stwierdziłam, że widać różnicę, mąż uznał, że to nadaje się do leczenia, taka ślepota:-D
ćwiczenia na dvd czekają, ale spacerki robią swoje.
jem nadal dużo, bo nie chcę stracić kg w ciele, tylko z brzucha won:angry:

ja już nie wiem co robić z włosami - są po prostu wszędzie :no: jeszcze trochę i będe miała łyse placki na głowie bo normalnie garściami wyciągam :no: muszę jakieś witamiki zacząć brać :eek:

a tłuszczyk na brzuszku też mam - poszłam bym na aeoribc ale nie mam z kim małego zostawić a szkoda by było jakby kilka dni w miesiącu mi przepadło :no: muszę się sama zmobilizować - cholera tylko jak to zrobić :baffled:
kilogramów cały czas mniej niż przed ciążą ale do takiej super wagi to bym chciała jeszcze zrzucić - tylko mąż i teściowa ciągle powtarzają że się taka chudzienka zrobiłam :tak: musiałabym sie po kryjimu odchudzać bo by krzyczeli na mnie :baffled:

reklama
barszczyk moje włosy też wszędzie:wściekła/y:
ale kiedyś to się skończy ( co wiem z doświadczenia) i zapewniam Cię , że nie wyłysiejesz;-)
nie ważyłam się ostatnio, ale chyba troche mniej waże, mam nadzieje, bo często nie mam po prostu czasu , żeby zjeść:-p
a, i ostatnio pare komplementów usłyszałam i od razu jakoś lepiej na siebie patrze:-)

Do góry