reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

kurcze - ja nie odciagam i po nocy tez mi nic nie chce "pekac" - owszem piersi sa pelniejsze, ale bez przesady no i cieknie z drugiej tylko jak karmie, ale maly sie najada - tak wiec dziewczyny wydaje mi sie, ze to czy leci czy nie nie ma znaczenia - piersi wytworza i tak i tak tyle ile potrzeba

reklama
wczoraj ostatni raz ściagnełam pokarm o 11 rano a potem dopiero o 22 bo bylismy nad jeziorem, cycki mi się o jeden rozmiar powiększyły normlanie i 300 ml laktatorem ściągnełam :-D ale tak normalnie to raczej nie narzekam na nadmair mleka - już nawet nie mroże bo nie mam co :eek: wykarmiam małego ale nadwyżek zero :no:

byłam u kosmetyczki i fryzjera - henna brwi i rzęs z regulacja i nowa fyzurka :-D humorek mi się poprawił i przynajmniej będe pięknie na chrzcinach wyglądać - oczywiście wkleje zdjęcia po wszystkim :-D

ja też dziś wypuściłam się do kosmetyczki - i - pzanokcie zrobione, brwi wyregulowane, czyli pierwsza częś kapitalnego remontu za mną :-D,
teraz jeszcze włosy - kolorek i strzyżenie...
ale już mi dużo lepiej na psyche, potem tylko regularny fitnes...:tak:
chrzcin jeszcze nie było... ale pracuje nad tym;-)

ja od niedzieli 2 x dziennie wsmarowuje w siebie balsam (pupa, biodra, brzuch, uda) i choc minelo dopiero kilka dni to widze roznice - skora jest jedrniejsza, bardziej napieta, gladsza, cellulit sie zmniejszyl - sa efekty wiec tym bardziej chce mi sie smarowac, a z systematycznoscia zawsze bylo u mnie krucho
poza tym znalazlam fitnes dla mam z bobaskami www.aktywnie.net.pl
- mam nadzieje, ze wykaze sie silna wola i wybiore sie we wtorek, jak pojde raz, to potem juz z gorki no i chcialabym jeszcze pojsc na slender life (takie lozka, co same sie ruszaja - w sam raz dla leniwcow) tylko ciezko mi sie zmobilizowac, a musze, bo przede mna wazna impreza firmowo-klientowska i pewnie wszyscy beda ciekawi, jak wygladam po ciazy, a chcialabym co poniektorym sprawic niemila niespodzianke :))))

reklama
No własnie jak tam wasze włosy. czy Wam też wyłaża garsciam? Jak tak dalej pójdzie to łysa będę, choć nigdy nie narzekałam na cienkie włosy. Walają sie wszędzie. najpierw małego jak gubił te pierwsze a teraz moje. Też wybieram się do fryzjera bo patrzec na siebie nie mogę i wybrac się nie mogę.

Do góry