Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Urządzenie znam.... ;-)z widzenia, ale nie wiedziałam że sie tak ładnie nazywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie. Moja znajoma kupiła i po tygodniu przestała ćwiczyć. Teraz jej orbitrek robi za stojak na kwiatyAle efekty to ono przynosi przy porządnym treningu ok godziny dziennie Trzeba być systematycznym i wytrwałym w dążeniu do celu :-) Mam nadzieję że mi starczy motywacji :-)
No właśnie. Moja znajoma kupiła i po tygodniu przestała ćwiczyć. Teraz jej orbitrek robi za stojak na kwiaty
No patrz iwona gdzie się spotykamy??http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176Ines czy mogłabyś mi podać linka do stronki z tą 6 weidera mam ochotę spróbować,bo mój brzuch bardzo tego potrzebuje. Napisz mi też czy to rzeczywiście przynosi rezultaty