reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Ale efekty to ono przynosi przy porządnym treningu ok godziny dziennie :tak: Trzeba być systematycznym i wytrwałym w dążeniu do celu :-) Mam nadzieję że mi starczy motywacji :-)

Ale efekty to ono przynosi przy porządnym treningu ok godziny dziennie :tak: Trzeba być systematycznym i wytrwałym w dążeniu do celu :-) Mam nadzieję że mi starczy motywacji :-)
No właśnie. Moja znajoma kupiła i po tygodniu przestała ćwiczyć. Teraz jej orbitrek robi za stojak na kwiaty:baffled::-D:-D:-D

Ines - ten orbitrek to super sprawa!!! tez bym chciala, bo nie mam czasu chodzic na silownie, a takto bym zapusicla TV i pocwiczyla z godzinke.

Robilas Ines rozeznanie, jaki sprzet najlepszy? Bo jak wrzucilam na allegro, to ceny od 500 do 4000 zl :baffled: i badz tu madry ...

ja na siłowni ćwiczę czasem na orbitreku i stwierdzam, że trzeba mieć silne i zdrowe kolana, ja wysiadam. Wolę rowerek, bo mnie obciąża stawy

Gufi najprawdopodobniej kupimy model Domyos VE750 lub York XC530. Oba mają dobre opinie... Koszt to ok 1300 pln. Muszę porozmawiać jeszcze ze sprzedawcą w sklepie i na obu chwileczkę poćwiczyć. A kto wie, moze wybierzemy jeszcze cos innego:confused: W niedziele jedziemy do sklepu :-) Najchetniej kupilabym Kettlera ale mnie nie stac :-( :-(
Co do 6 weidera to zaczyna robic sie troszke trudno bo mam troche zakwasów a jutro juz musze zrobic 3 serie :dry::-D Ale sie nie poddam!!!:no::-)

Ines,Mamuska jestescie Wielkie,trzymam kciuki za wytrawałość w dązeniu do celu!!!:-):-):-)

ja tez jestem na diecie od tygodnia ale przymusowej...Jeszcze nie wydobrzałam po tej jelitówce sprzed tygodnia,wczoraj musiałam zwolnić sie z pracy:zawstydzona/y:

Ines czy mogłabyś mi podać linka do stronki z tą 6 weidera mam ochotę spróbować,bo mój brzuch bardzo tego potrzebuje:zawstydzona/y:. Napisz mi też czy to rzeczywiście przynosi rezultaty:confused:

reklama
Ines czy mogłabyś mi podać linka do stronki z tą 6 weidera mam ochotę spróbować,bo mój brzuch bardzo tego potrzebuje:zawstydzona/y:. Napisz mi też czy to rzeczywiście przynosi rezultaty:confused:
No patrz iwona gdzie się spotykamy??:-D:-Dhttp://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176

Jak się uprzesz i będziesz systematyczna to widać dość szybko jak się brzuch od góry spłaszcza:tak:

Do góry