reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

dzięki Dziewczyny :-) Po diecie spróbuję jeść mniej, ale raczej nie będę sobie narzucała żadnych ograniczeń bo i tak ich nie będę się trzymała :zawstydzona/y:

reklama
Mamuśka Ty debesciaro jedna - wielki podziw za siłe woli i gratulacje piąteczki
Ines Ty też normalnie ukłon za weidera w życiu bym sie go nie podjeła

Kajenka ja uzywam wszystkiego byleby tylka nie ruszyć i herbatki stosowałam
bez sensu jak dla mnie.
Ja sobie zakupiłam pas Vibracoś tam z sauną - koleżanka ma taki i sobie chwaliła, mięsieńki jej sie zaczeły pojawiać
moja waga niestety nie che iść dalej w dól a za to ma tendencje poruszania sie w góre

Ja wstyd sie przyznac wczoraj dostalam @ i od razu pobieglam do lidla po czekolade z migdalam i wciaglnelam pol tabliczki :wściekła/y: ale slodycze to moja pasja i milosc :tak: moglabym jesc tylko czekolade i lody. a z kolei Ninka sie wrodzila do taty, bo uwielbia chlebek i miesko. Ostatnio jedli razem kaszanke :baffled:

troche nie na temat :sorry2:

Gufi wcale po tobie tego zamiłowania nie widać:tak:, więc spokojnie możesz sobie pozwolić na taką pasję;-):tak::-D

Muszę się Wam pochwalić ze... w niedzielę jedziemy jeszcze kupić orbitreka :-) To będzie głównie prezent dla mojego męża na 30 ;-) ale ja chyba duuużo bardziej jestem na niego napalona (na orbireka ;-) :-D) niż mój mąż... Zamierzam ćwiczyć regularnie, codziennie i docelowo dojść do treningu godzina dziennie do tego 6 weidera no i dietka :-) Mam w tej chwili -6,5 kg od rozpoczęcia odchudzania... Coś ostatnio stanęła mi waga i spadać nie chce :-( Chciałabym jeszcze ok 5 zrzucić...

No, no Ines....moje chęci to tylko plany a Ty taka szczuplutka protka i proszę....ćwiczenia, dieta.... podziwiam Ciebie i Mamuśkę....mnie to bliżej do Gufi - chyba jej rękę podam ;-)

Ten orbitrek to głównie dla kondycji bo jak mi kondycja siada to sie strasznie leniwa robie:zawstydzona/y: i zaczynam sie zle czuc :dry::baffled: Ale podobno na tym robi sie super ciałko i fajnie sie chudnie :-) Kolezanka w 5 miesiecy tylko cwiczac regularnie i jedzac jak jadla schudla 14 kg:szok::tak:

reklama
Do góry