reklama
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Mamuśka Ty debesciaro jedna - wielki podziw za siłe woli i gratulacje piąteczki
Ines Ty też normalnie ukłon za weidera w życiu bym sie go nie podjeła
Kajenka ja uzywam wszystkiego byleby tylka nie ruszyć i herbatki stosowałam
bez sensu jak dla mnie.
Ja sobie zakupiłam pas Vibracoś tam z sauną - koleżanka ma taki i sobie chwaliła, mięsieńki jej sie zaczeły pojawiać
moja waga niestety nie che iść dalej w dól a za to ma tendencje poruszania sie w góre
Ines Ty też normalnie ukłon za weidera w życiu bym sie go nie podjeła
Kajenka ja uzywam wszystkiego byleby tylka nie ruszyć i herbatki stosowałam
bez sensu jak dla mnie.
Ja sobie zakupiłam pas Vibracoś tam z sauną - koleżanka ma taki i sobie chwaliła, mięsieńki jej sie zaczeły pojawiać
moja waga niestety nie che iść dalej w dól a za to ma tendencje poruszania sie w góre
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja wstyd sie przyznac wczoraj dostalam @ i od razu pobieglam do lidla po czekolade z migdalam i wciaglnelam pol tabliczki ale slodycze to moja pasja i milosc moglabym jesc tylko czekolade i lody. a z kolei Ninka sie wrodzila do taty, bo uwielbia chlebek i miesko. Ostatnio jedli razem kaszanke
troche nie na temat
troche nie na temat
Muszę się Wam pochwalić ze... w niedzielę jedziemy jeszcze kupić orbitreka :-) To będzie głównie prezent dla mojego męża na 30 ;-) ale ja chyba duuużo bardziej jestem na niego napalona (na orbireka ;-) ) niż mój mąż... Zamierzam ćwiczyć regularnie, codziennie i docelowo dojść do treningu godzina dziennie do tego 6 weidera no i dietka :-) Mam w tej chwili -6,5 kg od rozpoczęcia odchudzania... Coś ostatnio stanęła mi waga i spadać nie chce :-( Chciałabym jeszcze ok 5 zrzucić...
PaulinaAnna
No, no Ines....moje chęci to tylko plany a Ty taka szczuplutka protka i proszę....ćwiczenia, dieta.... podziwiam Ciebie i Mamuśkę....mnie to bliżej do Gufi - chyba jej rękę podam ;-)
Ten orbitrek to głównie dla kondycji bo jak mi kondycja siada to sie strasznie leniwa robie i zaczynam sie zle czuc Ale podobno na tym robi sie super ciałko i fajnie sie chudnie :-) Kolezanka w 5 miesiecy tylko cwiczac regularnie i jedzac jak jadla schudla 14 kg
PaulinaAnna
To ja już wiem co chcę na urodzinki ..... ORBITEK :-):-):-)
Powodzenia Ines
Powodzenia Ines
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A co to jest ????ten ów orbitrek???
reklama