reklama
Iwona tu podaję link
Trening ..::Ori::..
co do rezultatów to trudno mówic o efekcie po 3 dniach ;-) ale zakwasy są No i zobacz zdjecia efektów w linku który podałam ;-)
Trening ..::Ori::..
co do rezultatów to trudno mówic o efekcie po 3 dniach ;-) ale zakwasy są No i zobacz zdjecia efektów w linku który podałam ;-)
Łeeee, z palcem w nosie ;-);-). W końcu dziarska babeczka jesteś nie?;-)no hej Madźka ściągnęlam - dziś zaczynam. Mam nadzieję,ze dam radę
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ines już mam tylko jeszcze mi powiedz kochana w jaki sposób to robisz. Wszystkie 6 ćwiczeń i dopiero powtarzasz 6 razy czy każde ćwiczenie po kolei po 6 powtórzeń Pytam,bo nie za bardzo zrozumiałam
Madźka dzięki za wiarę we mnie
Madźka dzięki za wiarę we mnie
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Gufi najprawdopodobniej kupimy model Domyos VE750 lub York XC530. Oba mają dobre opinie... Koszt to ok 1300 pln.
Dzieki! Do wakacji mamy kupe wydatkow, ale moze zaszleje po urlopie :-)
elisabeth
Październik '06 i '09
Iwonka tu jest tez wątek o 6 Waidera
https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/6-weidera-polecam-3592/#post2071307
ja doszłam do 12 dnia a potem mi sie cholernie to nudziło....
https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/6-weidera-polecam-3592/#post2071307
ja doszłam do 12 dnia a potem mi sie cholernie to nudziło....
kajenka
Fanka BB :)
Ines gratuluje gustownego kwietnika;-);-);-)
A powazniej- po ciazy moje stawy sa w kiepskiej kondycji:-( Kolana to ruina, lokiec mi czasem sie blokuje, palce sztywnieja Noszenie Pauli na rekach tez im nie pomaga, wiec nawet gdybym chciala cwiczyc, to chyba musialabym wynajac prywatnego trenera;-)
Czekam raczej na efekty zabiegow, ktore Rudykot opisywala
A powazniej- po ciazy moje stawy sa w kiepskiej kondycji:-( Kolana to ruina, lokiec mi czasem sie blokuje, palce sztywnieja Noszenie Pauli na rekach tez im nie pomaga, wiec nawet gdybym chciala cwiczyc, to chyba musialabym wynajac prywatnego trenera;-)
Czekam raczej na efekty zabiegow, ktore Rudykot opisywala
reklama
Kajenka ja zawsze bardzo lubiłam cwiczyc :-) Poza tym wychodze z zalozenia ze musze troszke sie rozruszac bo Mariczka juz mi mocno ciąży... Jak bede miala silniejsze miesnie i lepsza kondycje to tez bedzie mi łatwiej!
Ps. 6 weidera daje mi sie we znaki tzn zakwasy ;-) Ale nic... jutro 4 dzien i 3 serie!
Ps. 6 weidera daje mi sie we znaki tzn zakwasy ;-) Ale nic... jutro 4 dzien i 3 serie!