reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Iwona tu podaję link
Trening ..::Ori::..
co do rezultatów to trudno mówic o efekcie po 3 dniach ;-) ale zakwasy są :tak:No i zobacz zdjecia efektów w linku który podałam ;-)

Ines już mam tylko jeszcze mi powiedz kochana w jaki sposób to robisz. Wszystkie 6 ćwiczeń i dopiero powtarzasz 6 razy czy każde ćwiczenie po kolei po 6 powtórzeń:confused: Pytam,bo nie za bardzo zrozumiałam:sorry2:

Madźka dzięki za wiarę we mnie:tak:

KUPIŁAM ORBITKA!!!!! Jutro o 11 bede go miala w domku :-)
Kupiłam Domyos VE750 :-)
Ciesze sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ines gratuluje gustownego kwietnika;-);-);-)

A powazniej- po ciazy moje stawy sa w kiepskiej kondycji:-( Kolana to ruina, lokiec mi czasem sie blokuje, palce sztywnieja:no: Noszenie Pauli na rekach tez im nie pomaga, wiec nawet gdybym chciala cwiczyc, to chyba musialabym wynajac prywatnego trenera;-)
Czekam raczej na efekty zabiegow, ktore Rudykot opisywala:tak:

reklama
Kajenka ja zawsze bardzo lubiłam cwiczyc :-) Poza tym wychodze z zalozenia ze musze troszke sie rozruszac bo Mariczka juz mi mocno ciąży... Jak bede miala silniejsze miesnie i lepsza kondycje to tez bedzie mi łatwiej! :tak::-D
Ps. 6 weidera daje mi sie we znaki tzn zakwasy ;-) Ale nic... jutro 4 dzien i 3 serie!

Do góry