reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

Kajenko - juz Ci opisuję. Rollowanie przyniosło efekty w postaci zgubienia ok. 3 cm. w pasie, biodrach i udach. Kilogramów nie zgubiłam bo nie stosowałam diety. Ogólnie fajna sprawa, doskonały masaż całego ciała ale dość czasochłonny - jeden zabieg trwa godzine. Wykorzystałam z karnetu 14 godzin (na 17 możliwych) w czasie ferii, a dalej nie mam czasu. Aby był efekt nalezy minimum 3 razy w tygodniu takie zabiegi robic.
Na pewno to kiedyś powtórzę.
Teraz od przyszłego tygodnia zasuwam na basen, wprawdzie raz w tygodniu ale za to na wodny aerobic.
Pozdrawiam - asia

reklama
Ja jak skończę 6 weidera to wstawię fotki z pierwszego dnia i z ostatniego :-) Licze na sporą różnicę ;-) :-D:tak:
Rudykot 3 cm to niezły wynik! Gratulacje!!! :-)

Rudykotku gratuluję zgubienia tych cm:tak:
Inesku ja mam pytanie czy ty te serie to robisz jedna za drugą czy chwilkę przerwy między seriami... i jeszcze jedno nie boli cię pupa:confused: tzn nie tyle pupa co ta kość tylko nie ogonowa tylko troszkę wyżej... bo mnie dziś trochę boli, ale te ćwiczenia należy wykonywać chyba na podłodze prawda

Iwonko, ćwiczonka trzeba robic na twardym podłożu. Mnie jakoś ta kośc nie boli ale ja tyle już ćwiczyłam w swoim życiu że pewnie mi się po prostu utwardziła ;-):-D Spróbuj może podłożyć coś miękkiego pod samą tą kość...
Co do serii i powtórzeń... między powtórzeniami nie robię przerw natomiast miedzy seriami robię przerwę max 20-40 sekund! Przerwa jest potrzebna i dobrze w jej trakcie wykonać jakiś mostek albo poprzeciągać się tak żeby troszkę rozciągnać mięśnie brzucha. Przerwa jednak powinna być króciutka tak żeby mięśnie nie zdążyły "wystygnąć" :-)

No właśnie, a ja chyba za mało aktywna fizycznie jestem i dlatego kość boli:zawstydzona/y:. Dzięki za podpowiedź:tak:.

Ines - napisz jaki orbitrek w koncu kupilas i jak sie sprawuje. moj maz sie napalil, bo on ma jakies 10 kg do zgubienia, a trudno mu sie zebrac i zapisac gdzies na silownie. wiec stwierdzil, ze moze to go uratuje ;-)

reklama
Ines - napisz jaki orbitrek w koncu kupilas i jak sie sprawuje. moj maz sie napalil, bo on ma jakies 10 kg do zgubienia, a trudno mu sie zebrac i zapisac gdzies na silownie. wiec stwierdzil, ze moze to go uratuje ;-)

Kupiliśmy Domyos VE750 za 1299 zł. w decathlonie. Cwiczy sie super, ma 5 lat gwarancji i na necie dobre opinie... Na razie jestem bardzo zadowolona (mój mąż tez :tak:)

Do góry