reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Właśnie wrąbałam dwa czytając Was - pączki uwielbiam tylko w tłusty czwartek, tak jak rogale marcinskie 11 listopada. Jeszcze na talerzu uśmiechają się mówiąc "zjedz mnie" kolejne 4 sztuki:-D:-D:-D.
Dajecie swoim maluszkom popróbować bo ja sie zastanawiam, młody uwielbia ciasta, więc na pewno zje całego jak mu dam. Tylko czy to nie za ciężkie???

A`propos dochodzenia do formy postanowiłam się za siebie zabrać aby do wakacji trochę zjechać - nie liczę na cud i wymiary 90-60-90 ale troszkę chętnie bym zjechała tym bardziej, że jak byłam z młodym w szpitalu to przez nerwy zleciało mi 5 kilo.
Wykupiłam karnet za 200 zł:szok::szok::szok: na odnowę biologiczną. Tzn. 3 razy w tygodniu rolletic i 2 razy sauna na podczerwień. W sumie 17 zabiegów. Nie jem kolacji i bardzo ograniczyłam słodkie (za to podwójnie palę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Rolletic fajny taki fittnes dla leniwych, a przy saunie woda ze mnie się leje ale też nic nie muszę robić. Jak już kiedyś Wam pisałam nienawidzę ćwiczeń fizycznych, więc siłownie i inne miejsca, gdzie trzeba się ruszać odpadają, oprócz basenu, którego we Wronkach nie ma.
Tak więc leniwa Asia postanowiła się porollować i pogotować w saunie.

O efektach napiszę jak skończę tę serię bo wymierzyłam sie w każdym miejscu dokładnie:-):-):-)

reklama
nienawidzę ćwiczeń fizycznych, więc siłownie i inne miejsca, gdzie trzeba się ruszać odpadają, oprócz basenu,
Rudykocie mam to samo:dry: Daj znac, jakie beda efekty, to tez moze sie skusze na takie cuda;-):tak:

Ja tlusty czwartek zaczelam wczoraj- kolega z Poznania przywiozl pyszne paczki (z cukierni Elite bodajze) z konfitura rozana, lukrem ze skorka pomaranczowa. Mniam!:-)
Zawsze jak nas odwiedza, to przywozi albo paczki, albo rogale marcinskie (jezu- jakia to bomba kaloryczna:szok: ale jakie pyszne...:blink:) a czasem wysyla je poczta:tak:. Dzis jeszcze zadnego paczka nie jadlam, bo czekam do popoludnia, kiedy to przyjedzie do nas moja mama z paczkami wlasnej roboty:tak: A wtedy nie ma przebacz!:no: Kolejny kilkogram przybedzie jak nic:no:;-)

Ja własnie zjadlam jednego pączka (z czego pół mi podkradła Marika :-D) i koniec :tak: Nie po to sie męczę i zrzuciłam 6 kg zeby teraz sie pączkami obzerac :-D

A ja mimo ćwiczeń paczki dziś jem, tzn zjadłąm na razie jednego, ale jak czytam tu Was, to ślina mi cieknie na klawiature i ide zaraz po drugiego...

A co to są te rogale???

Co do sauny to ja chyba bym nie mogła, w sumie nigdy nie byłam, ale jak zrobie sobie za gorącą kapiel, to zaraz mi serducho wali jak oszalałe i mam ochote zemdleć... za to brzuszki robię już tydzień i niedługo zaczniemy jeździć na basen... bo wiosna tuż tuż:tak::-)

aaaa... Kubusiowi pączki chyba nie smakowały, bo ugryzł kawałek i wypluł... aż się zdziwiłam:confused:, bo on lubio słodycze

A ja saune uwielbiam!!! W ogóle kocham ciepełko więc dla mnie nigdy za goraco :-D:tak::-D Sauna jest super na oczyszczenie organizmu z toksyn, ujędrnia itp. itd. a ta na podczerwień to jeszcze właśnie chyba jakieś dodatkowe ma działanie odchudzające...:confused:

Elis nt rogali to moze niech sie poznanianki wypowiedza, bo to ich miejscowy specjal:tak: Tak 'na smak' to rogal z ciasta drozdzowego z farszem ze zmielonych orzechow i migdalow z bakaliami. Pycha, choc zjedzenie jednego to dla mnie wyczyn:sorry2:

Ines gratuluje i podziwam samozaparcia:-):tak:

Ja zaczne odchudzanie jutro...;-)

reklama
Kajenko jak przeczytałam na temat tych rogali i ich nadzienia to aż się oblizałąm.... mniam... chyba muszą mi wystaczyć pączki:-(

Do góry