reklama
Dieta Montignac - Indeks Glikemiczny, odchudzanie, diety, przepisy kulinarne
Dieta MM to dieta Montignac :-)
Dieta MM to dieta Montignac :-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
MM jest naprawde fajna - sama kiedys jak mialam czas, to stosowalam. raczej dla zdrowego zywienia, a nie dla schudniecia. niestety teraz juz nie mam czasu na przygotowywanie posilkow :-(
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
no tak, wygląda fajnie, ale niestety ja nie należę do kobiet, które lubią duzo czasu spędzać w kuchni, więc to nie dla mnie Już wolę tą rygorystyczną cholerę, gdzie podane mam proste rzeczy do zjedzenia bez konieczności długiego gotowania
PaulinaAnna
Rozumiem Ciebie Mamuśka, ja też zawsze mówię że jest to skomplikowane, ale ja to raczej sobie to wmawiałam aby się nie odchudzać....widzę że to kwestia odpowiedniego menu na tydzień z góry i przemyślenie zasad.
Ja mam gdzieś w komputerze schemat-tego co mozna a czego z czym nie można łączyć. Jeśli ktoś jest ciekawy to prześlę na meila.
A wracając do odchudzania to macie takie momenty że jak tylko Wasze dziecko pójdzie spać( czy to w dzień czy w nocy) to Wy od razu do jedzenia? U mnie to jest największy problem..wtedy objadam się jak świnia
A ćwiczenia z 6 Weidera-ja za leniwa jestem na to
Ja mam gdzieś w komputerze schemat-tego co mozna a czego z czym nie można łączyć. Jeśli ktoś jest ciekawy to prześlę na meila.
A wracając do odchudzania to macie takie momenty że jak tylko Wasze dziecko pójdzie spać( czy to w dzień czy w nocy) to Wy od razu do jedzenia? U mnie to jest największy problem..wtedy objadam się jak świnia
A ćwiczenia z 6 Weidera-ja za leniwa jestem na to
PaulinaAnna
Mamuśka a słyszałaś o Yoga Botty Ballet(chyba poprawnie napisałam)...jeśli by Ciebie to interesowało to mam ich kopię dvd-cardio....prześlę bez opłat
ika07
padziernikowa mama 06
Dokładnie tak mam i własnie rozpoczęłam z tym walkę.
Jezeli nie kłopot poprosze na maila izaach@02.pl
Mada80
Fanka BB :)
Ja tak nie mam ale tez poprosze ajurweda@o2.pl
reklama
PaulinaAnna
Dziewczyny z miłą chęcia, ale nie da się przesłać tego mailem( miałam na myśli pocztą), jest bardzo duże....ja mam to na płycie DVD, pamiętam że nawet zgranie tego trwało 12-13 minutek z uwagi na rozmiar.