reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
zadietuj tak jak ja ŻP i NŻS
tez to stosuje;-) chyba ze mam jakies dobre ciasteczko, a teraz na niedziele obiecalam moim upiec rafaello no to jak nie zjesc;-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja wyrzucilam stara wage przy przeprowadzce i akutlanie upajam sie brakiem kontorli ;-) ale po ciuchach widze, ze chyba jest w normie :-)
Renik, Iwona - gratuluje rezultatow
Ines - twoj maz pewnie wyznaje zasade "kochanego cialka nigdy za duzo" ;-)
Renik, Iwona - gratuluje rezultatow
Ines - twoj maz pewnie wyznaje zasade "kochanego cialka nigdy za duzo" ;-)
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Gratuluje Renik i Iwonko :-) ... tak dalej a widac Was nie bedzie ;-)
U mnie waga chyba teraz stoi ... ostatnio ważyłam 51 ... teraz sie dłuuugo nie ważyłam ... moją waga są teraz ciuchy sprzed ciązy ...wchodze we wszystko wiec jest dobrze ... jedynie dupa mi przeszkadza mogła by sie zmniejszyc
A zasada NŻS u mnie działa do momentu kiedy nie ma słodyczy w domu :-)
A tak poważnie moja praca jest najlepszym sprzetem do odchudzania ... nie mam czasu zjesc ... wiem ze to źle ale ... wystarcza mi na jedna mała bułeczke ... ale za to duzo piję ;-)
U mnie waga chyba teraz stoi ... ostatnio ważyłam 51 ... teraz sie dłuuugo nie ważyłam ... moją waga są teraz ciuchy sprzed ciązy ...wchodze we wszystko wiec jest dobrze ... jedynie dupa mi przeszkadza mogła by sie zmniejszyc
A zasada NŻS u mnie działa do momentu kiedy nie ma słodyczy w domu :-)
A tak poważnie moja praca jest najlepszym sprzetem do odchudzania ... nie mam czasu zjesc ... wiem ze to źle ale ... wystarcza mi na jedna mała bułeczke ... ale za to duzo piję ;-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
MONIQA a mnie brzuch to jest moja najwieksza zmora nie wiem kompletnie jak go ujedrnic:-(
Usmialam sie z tych kodow ZP juz stosuje, nad ta druga pracuje
Iwona no ja tez mam ten problem....
A zna ktoras z was cwiczenia na plecy, bo nie moge sobie poradzic z waleczkami na plecach...pomocy !!!
elisabeth
Październik '06 i '09
Koleżanki zapomniały o watku???:-);-):-);-)
To ja napisze, ze wagi może zrzucić nie chce, bo przy 168cm waże niecałe 53 kg, ale oponke to mam wokół brzucha. Dziś 7 dzień bedę robiła 6Waidera i pije do tego SystemSlimFigura, ale efektów w sumie jeszcze nie widze, bo ja to taki żarłok jestem:-(
To ja napisze, ze wagi może zrzucić nie chce, bo przy 168cm waże niecałe 53 kg, ale oponke to mam wokół brzucha. Dziś 7 dzień bedę robiła 6Waidera i pije do tego SystemSlimFigura, ale efektów w sumie jeszcze nie widze, bo ja to taki żarłok jestem:-(
kajenka
Fanka BB :)
Elis ten watek jest o wracaniu do formy a my raczej pisalysmy o jej utracie;-), ale masz racje- zasmiecalysmy tamten temat
Jako nastolatka mialam taka faze, ze bylam na skraju anoreksji i teraz boje sie gwaltownie i drastycznie odchudzac. U mnie metoda ZP skutkuje, tylko... ja tak lubie jesc
Jako nastolatka mialam taka faze, ze bylam na skraju anoreksji i teraz boje sie gwaltownie i drastycznie odchudzac. U mnie metoda ZP skutkuje, tylko... ja tak lubie jesc
reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
ZP czyli??? żryj połowę???
Ja tez jestem łasuch, a najgorsze jest to podjadanie wieczorami, albo co gorsza późnymi wieczorami... nigdy sie nie odchudzałm i teraz w sumie też nie chce, ale brzuszek to na prawdę mam i niedługo to bedzie mi ciężko zawiązac sobie sznurowadła, sama nie wiem czy to trochę po ciąży (tak sobie tłumaczę;-)) czy to już ten wiek, kiedy tłuszczyk się odkłada a nie spala??? czy po prostu zaniedbanie???
Ja tez jestem łasuch, a najgorsze jest to podjadanie wieczorami, albo co gorsza późnymi wieczorami... nigdy sie nie odchudzałm i teraz w sumie też nie chce, ale brzuszek to na prawdę mam i niedługo to bedzie mi ciężko zawiązac sobie sznurowadła, sama nie wiem czy to trochę po ciąży (tak sobie tłumaczę;-)) czy to już ten wiek, kiedy tłuszczyk się odkłada a nie spala??? czy po prostu zaniedbanie???