reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja sie nie wazlam juz cale wieki, ale z waga u mnie jest ok - mysle, ze tak ok 65 kg przy wzroscie 178 cm. moim problemem jest za to cellulit - mam naprawde fatalne uda i posladki, jak u starej baby juz nawet od paru dni robie sobie codzienie wieczorem masaze taka szczotka specjalna i zamierzam zaczac cwiczyc. ale nie wiem na ile mi starczy sil
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Taki temat w przeddzień Tłustego Czwartku?? Własnym oczom nie wierzę.
Ja proponuję wrócić tu w za tydzień z mocnym postanowieniem NŻS na Wielki Post. A teraz siu stąd. A jutro zawody: Ile pączków jest w stanie skonsumować Pażdziernikowa Mama;-)????
Ja proponuję wrócić tu w za tydzień z mocnym postanowieniem NŻS na Wielki Post. A teraz siu stąd. A jutro zawody: Ile pączków jest w stanie skonsumować Pażdziernikowa Mama;-)????
monika3
Mama Amelki i Filipka
Taki temat w przeddzień Tłustego Czwartku??
SKANDAL ;-)
Mada80
Fanka BB :)
Kasia ma racje..jak mozecie??Ja juz obmyslam ile faworkow upiec i pochłonac a wy o brzuchach?Wiesz Iwona,na brzuch to tylko brzuszki...niestety.Zadna dieta nie pomoze.Dlatego masz specjalne pozwolenie na jutrzejsze obzarstwo
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja juz wciagnelam jednego na sniadanko a jeszcze po pracy jedziemy do tesciowej, bo robi paczki dla calej rodziny i tam cos czuje bedzie obzarstwo :-):-):-)
reklama