reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Ja nigdy nie bylam w saunie, bo chyba zaraz bym tam zemdlala:no: Ale maz przekonuje mnie, ze w suchej saunie nie powinno mi sie nic dziac. Moze kiedys sie odwaze i sprobuje:dry:
Kiedys w jakims programie byla mowa o saunie na podczerwien dla chlopca z porazeniem mozgowym. Miala m.in. zmniejszac napiecie miesniowe. Tylko nie wiem, czy to ta sauna ma takie wlasciwosci, czy moze kazda dziala rozluzniajaco:confused:

reklama
Kajenko jak przeczytałam na temat tych rogali i ich nadzienia to aż się oblizałąm.... mniam... chyba muszą mi wystaczyć pączki:-(
A ja z kolei nie znoszę bakali! Żadnych, pod zadną postacią... jak napisałyści o składzie nadzienia tych rogali to aż mnie wstrząsnęło :-D:-D:-D

A ja z kolei nie znoszę bakali! Żadnych, pod zadną postacią... jak napisałyści o składzie nadzienia tych rogali to aż mnie wstrząsnęło :-D:-D:-D
:-D
Z jednej strony nie wiesz, co dobre, ale z drugiej z takim podejsciem tez nie mialabym problemow z odchudzaniem:-D;-)

te rogale to kiedys jadlam i sa PYCHA :tak: ja wogole moglabym sie zywic tylko slodyczami. to pewnie przez to ten cellulit ...

saune uwielbiam - chodze raz w tygodniu na basen i zawsze spedzam w saunie suchej przynajmniej 10-15 min.

przy okazji plywania - chodze na basen z Ninka i powiem wam, ze ona juz chyba niedlugo sie plywac nauczy!!! bardzo jej sie podoba jak ja klade na rekach na brzuszku. w wannie tez sie tak kladzie i nawet buzie probuje zanurzac. i mowi "pyyy" na plywanie :-)

przy okazji plywania - chodze na basen z Ninka i powiem wam, ze ona juz chyba niedlugo sie plywac nauczy!!! bardzo jej sie podoba jak ja klade na rekach na brzuszku. w wannie tez sie tak kladzie i nawet buzie probuje zanurzac. i mowi "pyyy" na plywanie :-)

Super!:-):tak:
Zazdroszcze:blink: Paula uwielbia wode i na pewno by jej sie podobalo na basenie, ale niestety nasza alergolog nam zabronila ze wzgledu na AZS:-( Nawet na ten azotowany sie nie zgodzila:no:

Ja dziś zjadłam 2,5 pączka, ale pewnie jakbym kupiła więcej to też bym zjadła:zawstydzona/y:

Ines ja też nie znoszę bakali:baffled:
Gufi super masz z tym basenem:tak:. Ja bym chętnie poszła tylko narazie nie mam jak:dry:

Mamuska - moj maz byl na tej 13-dniowej diecie 2 razy. Za kazdym razem schudl chyba z 7 kg. Za pierwszym razem potem byl na diecie nielaczenie tluszczy i weglowodanow i zero pieczywa, slodyczy i ladnie trzymal wage. za drugiem razem jadl normalnie i te 7 kg mu wrocilo przez miesiac. Czyli trzeba potem sie ogranicac, bo inaczej jojo murowane.

reklama
Mamuśka -POWODZENIA :tak:
jednak sama znam po swej mamie i znajomych tę dietę, każdy miał jojo, dlatego trzymaj się kochana ....a polecam dietę MM, znajoma z mężem żyją na niej już przeszło 10 lat, synka na niej wychowali(ma 2,5 roku) a teraz jest w ciąży drugi raz i wyniki ma rewelacyjne.....Nasza wspólna znajoma w marcu ubiegłego roku zaczęła stosować tę dietę mając rozmiar 40 do września schudła do rozm. 36, wygląda cudnie a jest matka 2 dzieci :tak:Polecam...i głodna nie będziesz na niej :cool2:

Do góry