A ja sie ostatnio roztylam :-( chodze na pilates a mimo to... miesnie silniejsze ale jestem grubsza :-( Wagi nie znam bo nie mam wagi, ale widze w lustrze i po ciuchach... Biore sie za siebie bo juz nie karmie wiec... :-) Trzymam kciuki za Was a Wy za mnie trzymajcie ok? :-)
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Elisabeth efektu jojo brak :-)... ja juz dawno skonczylam ... ale zastanawiam sie nad jeszcze jedna kuracja ... oponka wokol talii minimalna - ale mysle ze to moja taka uroda tez ... tyle ze ja jeszcze codziennie sobie cos tam podcwiczowywuje ... w kazdym badz razie wchodze we wszystko sprzed ciazy
A u mnie katastrofa po ciąży schudłam tak bardzo że wszystkie ciuchy które nosiłam przed ciążą ze mnie spadały po prostu się w nich topiłam, przez jakiś czas było super i nagle zaczęłam z powrotem przybierać na wadze Muszę się z wziąść za siebie
JAK BYM CZYTALA O SOBIE!!!!A u mnie katastrofa po ciąży schudłam tak bardzo że wszystkie ciuchy które nosiłam przed ciążą ze mnie spadały po prostu się w nich topiłam, przez jakiś czas było super i nagle zaczęłam z powrotem przybierać na wadze Muszę się z wziąść za siebie
Loja to co? Z poniedzialkiem bierzemy sie za siebie i za miesiac jestesmy super laseczki? ;-)
Moniqa a można te herbatki pić karmiąc piersią?
cycka żywot chyba się zakończy za tydzień bo Olek nim gardzi....ale zawsze coś tam z niego umczknie...
trochę mi przykro...
cycuśki nawet mam fajne tylko trochę "wyczerpane" i z rozstępami (nigdzie na brzuchu nie mam rozstępów tylko na cyckach)
cycka żywot chyba się zakończy za tydzień bo Olek nim gardzi....ale zawsze coś tam z niego umczknie...
trochę mi przykro...
cycuśki nawet mam fajne tylko trochę "wyczerpane" i z rozstępami (nigdzie na brzuchu nie mam rozstępów tylko na cyckach)
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Milkshake oj tego to nie wiem .. ja nie karmilam piersia ( znaczy karmilam cale 2 tygodnie ) ... najlepiej jak spytasz w aptece
ale tak sobie mysle , ze chyba raczej nie ... niby to ziolka, ale ma ją cos tam lekko przeczyszczającego wiec ...
ale tak sobie mysle , ze chyba raczej nie ... niby to ziolka, ale ma ją cos tam lekko przeczyszczającego wiec ...
Renik i jak tam dietka? Przestrzegasz zasady paktu? :-)
ja nie jem chleba, na sniadania płatki z mlekiem (mam nadzieje, że nie uczule Olka)
na obiad gotowany kurak i zupka z niego...
teraz jem chłodnik na buraczkach bo jestem głodna jak sam skurcz.....
a tak to nawet dobrze mi mija drugi dzień.... podjadam sałatki jak mam głód.
marzą mi się jedynie bułeczki z piecyka.... leżą tak samotnie na lodówce i łypią na mnie okiem....
narazie nie cwicze bo nadal zdycham po niedzielnym wypadzie rowerowym.. ale moze jutro zaczne tego weidera..... bo chyba te ćwiczonka są oki...
ja nie jem chleba, na sniadania płatki z mlekiem (mam nadzieje, że nie uczule Olka)
na obiad gotowany kurak i zupka z niego...
teraz jem chłodnik na buraczkach bo jestem głodna jak sam skurcz.....
a tak to nawet dobrze mi mija drugi dzień.... podjadam sałatki jak mam głód.
marzą mi się jedynie bułeczki z piecyka.... leżą tak samotnie na lodówce i łypią na mnie okiem....
narazie nie cwicze bo nadal zdycham po niedzielnym wypadzie rowerowym.. ale moze jutro zaczne tego weidera..... bo chyba te ćwiczonka są oki...
reklama
Mozesz zawsze jesc z jogurtem naturalnym bez cukru np danone :-) Ja tak jadam. Jak dla mnie pyyyycha! A jogurciki zawsze mniej uczulaja niz nieprzetworzone mleko.ja nie jem chleba, na sniadania płatki z mlekiem (mam nadzieje, że nie uczule Olka)