reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

To ja dzisiaj mega szczęśliwa, bo przeczytałam dokładnie skład śliwek w czekoladzie i okazało się, że nie zawierają mleka :-) Jutro sobie kupię i zjem wszystkie sama :-D

reklama
ja zawsze uwielbiałam słodycze - czekolade jak batonika - całą mogę wrombać jak nic!! i nigdy ich sobie nie odmawiałam, bo trzeba mieć jakąs przyjemnośc w życiu:D

teraz jednak juz mi tak tęskno do aerobiku, a moja grupa w Poznaniu została, buuuu....
musze tutaj czegos mega wymęczającego poszukać!!

Ja do ćwiczeń zawsze jakiś słomiany zapał miałam, w młodości się natrenowałam i pewnie dlatego mi się już tak nie chce. Od 4 klasy do końca liceum koszykówkę trenowałam.
Ja dziś w ramach wracania do formy znów 2 godz. spacerku, a po nim do biedrony wskoczyłam (po koperek do sałatki Antylopki) i to był błąd bo byłam tak głodna że kupiłam paczkę wafli ryżowych polanych czekoladą i 2 paczki krówek, no i wtrąbiłam od razu 3 wafle i zjadłam 2 krówki, potem miska musli i po spacerze nie zostało pewnie śladu:-)

oj ja tez sie lubie zmeczyc na aerobiku... najgorzej ze co fajniejsze zajecia to o porze kiedy jest czas kąpieli albo kładzenia spać i nie wiem jak to na razie logistycznie zorganizować ale moze z czasem sie jakos uda...

Ja tak o swoim problemie napisze. Masuję tą moją bliznę i ćwiczę mięśnie kegla. Kupiłam nawet kulki gejszy żeby to wszystko ćwiczyć. Myślicie że pomoże to przynajmniej pozbyć się bólu tego zrostu?
Podczas seksu nie odczuwam tego jakoś bardzo i sadzę że nie będzie to przeszkadzało ale na drugi dzień boli bardzo. Tak przynajmniej było po pierwszym razie, drugiego jeszcze nie było więc nie wiem jak to będzie z czasem.

kbetina mi ciężko powiedzieć, teraz nie byłam nacinana. Poprzednio po 2 mies. nie mogłam wogóle uprawiać seksu a po 8 jak M. wrócił ze statku też nie było jakoś fenomenalnie, wydawało mi się cały czas, że za bardzo mnie zszyli i cały czas ciągnęło.

reklama
Kbetina - i jak te kulki? Ja zamówiłam i czekam na przesyłkę.
Na bliznach się nie znam, więc nic nie doradzę :-(

Na razie bez rewelacji, próba nieudana. Musze poćwiczyć.

kbetina mi ciężko powiedzieć, teraz nie byłam nacinana. Poprzednio po 2 mies. nie mogłam wogóle uprawiać seksu a po 8 jak M. wrócił ze statku też nie było jakoś fenomenalnie, wydawało mi się cały czas, że za bardzo mnie zszyli i cały czas ciągnęło.

UUUU no to trochę mnie pocieszyłaś szczerze powiem. Bo 8 miesięcy to długo bardzo i już powinno być wsio ok. Ja daje sobie jeszcze 2 miesiące żeby dojść do siebie a jak dalej będzie ból to wtedy pójdę do lekarza i wymusze plastykę pochwy.

Do góry