reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ten watek chyba nie powinien sie nazywac "wracamy do formy" tylko raczej "Co by tu zjesc slodkiego" )))))))))))))))))
Antylopka
Potrojna mamuska
ja zawsze uwielbiałam słodycze - czekolade jak batonika - całą mogę wrombać jak nic!! i nigdy ich sobie nie odmawiałam, bo trzeba mieć jakąs przyjemnośc w życiu
teraz jednak juz mi tak tęskno do aerobiku, a moja grupa w Poznaniu została, buuuu....
musze tutaj czegos mega wymęczającego poszukać!!
teraz jednak juz mi tak tęskno do aerobiku, a moja grupa w Poznaniu została, buuuu....
musze tutaj czegos mega wymęczającego poszukać!!
Ja do ćwiczeń zawsze jakiś słomiany zapał miałam, w młodości się natrenowałam i pewnie dlatego mi się już tak nie chce. Od 4 klasy do końca liceum koszykówkę trenowałam.
Ja dziś w ramach wracania do formy znów 2 godz. spacerku, a po nim do biedrony wskoczyłam (po koperek do sałatki Antylopki) i to był błąd bo byłam tak głodna że kupiłam paczkę wafli ryżowych polanych czekoladą i 2 paczki krówek, no i wtrąbiłam od razu 3 wafle i zjadłam 2 krówki, potem miska musli i po spacerze nie zostało pewnie śladu:-)
Ja dziś w ramach wracania do formy znów 2 godz. spacerku, a po nim do biedrony wskoczyłam (po koperek do sałatki Antylopki) i to był błąd bo byłam tak głodna że kupiłam paczkę wafli ryżowych polanych czekoladą i 2 paczki krówek, no i wtrąbiłam od razu 3 wafle i zjadłam 2 krówki, potem miska musli i po spacerze nie zostało pewnie śladu:-)
oj ja tez sie lubie zmeczyc na aerobiku... najgorzej ze co fajniejsze zajecia to o porze kiedy jest czas kąpieli albo kładzenia spać i nie wiem jak to na razie logistycznie zorganizować ale moze z czasem sie jakos uda...
Ja tak o swoim problemie napisze. Masuję tą moją bliznę i ćwiczę mięśnie kegla. Kupiłam nawet kulki gejszy żeby to wszystko ćwiczyć. Myślicie że pomoże to przynajmniej pozbyć się bólu tego zrostu?
Podczas seksu nie odczuwam tego jakoś bardzo i sadzę że nie będzie to przeszkadzało ale na drugi dzień boli bardzo. Tak przynajmniej było po pierwszym razie, drugiego jeszcze nie było więc nie wiem jak to będzie z czasem.
Podczas seksu nie odczuwam tego jakoś bardzo i sadzę że nie będzie to przeszkadzało ale na drugi dzień boli bardzo. Tak przynajmniej było po pierwszym razie, drugiego jeszcze nie było więc nie wiem jak to będzie z czasem.
kbetina mi ciężko powiedzieć, teraz nie byłam nacinana. Poprzednio po 2 mies. nie mogłam wogóle uprawiać seksu a po 8 jak M. wrócił ze statku też nie było jakoś fenomenalnie, wydawało mi się cały czas, że za bardzo mnie zszyli i cały czas ciągnęło.
reklama
Kbetina - i jak te kulki? Ja zamówiłam i czekam na przesyłkę.
Na bliznach się nie znam, więc nic nie doradzę :-(
Na razie bez rewelacji, próba nieudana. Musze poćwiczyć.
kbetina mi ciężko powiedzieć, teraz nie byłam nacinana. Poprzednio po 2 mies. nie mogłam wogóle uprawiać seksu a po 8 jak M. wrócił ze statku też nie było jakoś fenomenalnie, wydawało mi się cały czas, że za bardzo mnie zszyli i cały czas ciągnęło.
UUUU no to trochę mnie pocieszyłaś szczerze powiem. Bo 8 miesięcy to długo bardzo i już powinno być wsio ok. Ja daje sobie jeszcze 2 miesiące żeby dojść do siebie a jak dalej będzie ból to wtedy pójdę do lekarza i wymusze plastykę pochwy.