reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
na 6 weidera to moze jeszcze za wczesnie-poczekam do wizyty u gina jak powie ze podwozie ok to zaczne-bo podobno efekty po niej sa super
Antylopka
farmacuetyki albo moze te dzieciece kosmetyki -Emolium jest fajne na b.sucha skóre

yvona- niestety normalnie mam mega sucha skore i uzywam wielu nawilzaczy specjalnych, teraz nic nie daje rady...

Nie uwierzycie. W poniedziałek ide do szpitala na kolejne czyszczenie macicy. :( sił mi już brakuje
masakra jakas!! wkurzylabym sie n tych łapiduchów!! oby teraz juz bylo wszystko ok!!

Ostatnia edycja:
Nie uwierzycie. W poniedziałek ide do szpitala na kolejne czyszczenie macicy. :( sił mi już brakuje
o matko!!! rzeczywiście, trudno uwierzyć w taki brak profesjonalizmu:no::no: Bardzo, bardzo współczuję i trzymam kciuki, żeby juz było dobrze!
a w ogóle to lekarz za to powinien odpowiedzieć!

A ja się wczoraj zwazyłam i jestem zachwycona. Ciąże zaczynałam z wagą 100 kg a teraz waże 89. Och jak mi fajnie. nie podejrzewałam że 8 z przodu moze tak zachwycic. A jak zachwyci 7!!!!

reklama
Bodzianka gratulacje!!!!!!!!!!! jak Ty to zrobilas????
kbetina wspolczuje!!!!! to nie do pomyslenia naprawde...
Antylopka jeszcze mi przyszło na mysl-a próbowałas sie zaraz po prysznicu posmarowac oliwką?? i dopiero wtedy wytrzec ręcznikiem?
ja mam straszny prblem z suchymi stopami-oliwka nie pomogła.. okłady z parafiny-nie mam czasu wiec kupilam ostatnią deske ratunku-krem z avonu z silikonem-jak to nie pomoze to musze jednak zastosować ta maseczkę z parafiną...

Do góry