krolcia
Fanka BB :)
I u mnie takie same odczucia.U mnie miesiączki ni widu ni słychu. Waga znów stanęła na 63kg już czasem mam dość tego karmienia bo muszę jeść a tak bym się ograniczyła i może by się znów ruszyło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I u mnie takie same odczucia.U mnie miesiączki ni widu ni słychu. Waga znów stanęła na 63kg już czasem mam dość tego karmienia bo muszę jeść a tak bym się ograniczyła i może by się znów ruszyło.
a że tak zapytam-z sexu przyjemność juz odczuwacie??
niestety nie a bylo juz kilka razy ostatnio zaczełam watpic czy kiedykolwiek bedzie tak samo jak przed porodem
pomimo rozciecia przy porodzie to jeszcze dodatkowo i tak mi popekało az do odbytu i tam gdzie jest te popekany brzydko sie zagoiło i mam takie brzydkie narosniecie ktore boli przy zwykłym dotknieciu a cóz bardziej przy sexie gdzie miesnie sie naciagaja :-(
a no i oczywiscie maz tego nie potrafi zrozumiec a bylam u ginekologa i wszystko ok niby
o rety, współczuję. Powiem szczerze że ja kochałam się tylko raz, jak jeszcze nie wiedziałam że szwy mi tam siedzą, nie odczuwałam przyjemności ale to dlatego że byłam tak ze sterowana ze w sumie to nie myślałam o seksie. Do tego jak wiecie jestem tam na dole zupełnie pohaftowana i wygląda to tragicznie (rozważam za jakiś czas operację plastyki krocza i pochwy), ciało mam bardzo poszarpane i rozciągnięte.
Gwiazdeczko stosujesz jakieś masaże? Może by to pomogło na obolałe miejsce, a ginekolog powinien Ci zapisać jakąś maść na gojenie, bo to że rany nie ma nie znaczy że wszystko jest wygojone do końca.
chyba powinnam zaczac ale szczerze powiem ze juz zaczynam watpic czy cos pomoze, wiem ze gdzies juz bylo o masazach ale nie wiem w jakim watku, znacie jakies skuteczne ?