reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

mamolka ja tez sie z @ nie ciesze... ale ja jeszcze nie dostałam.
Naprawde fajnie jest choc przez 9 miesiecy nie bawic sie z podpaskami;)

reklama
Najgorsze w tym wszystkim jest to że biegam w podkładach poporodowych :/ @ dostalam w sobote wieczorem a dziś to istna, rwąca rzeka...

Mamolka znam tą radość mnie okres też ucieszył, że moje złe samopoczucie nie oznacza kolejnych 9 miesięcy z brzuchem ;)

Ja czekam na rozwój wydarzeń, bo od trzech dni mam podwyższoną temperaturę. Ale że to były dni chrztu i przygotowań do niego, to może stres tak podziałał. Bo nie sądzę, żeby tak szybko wróciła miesiączka przy pełnym karmieniu.

U mnie miesiączki ni widu ni słychu. Waga znów stanęła na 63kg już czasem mam dość tego karmienia bo muszę jeść a tak bym się ograniczyła i może by się znów ruszyło.

reklama
a że tak zapytam-z sexu przyjemność juz odczuwacie??

tak :)

za pierwszy jak i drugim razem- na satysfakcje z seksu musiałam czekać aż do odstawienia od piersi dzieci (żeby to mi się zachciało- bo mąż to zawsze zwarty i gotowy :D hehehe .. jak to facet )Teraz wyszło wcześniej to i brykamy wcześniej :)

Ostatnia edycja:
Do góry