reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

i juz sie nie moge doczekac wiosny - wtedy mam zamiar spacerowac, spacerowac i jeszcze raz spacerowac :)
Ja również :D A czytałam wczoraj długookresowa pogodę i wiosna ma przyjśc wczesnie :D Poza tym idzie ocieplenie już i będzie do 8 stopni na plusie :D:D A kwiecień ponoć ma być przepiękny.

reklama
Ja również :D A czytałam wczoraj długookresowa pogodę i wiosna ma przyjśc wczesnie :D Poza tym idzie ocieplenie już i będzie do 8 stopni na plusie :D:D A kwiecień ponoć ma być przepiękny.
Obyś miała rację. Ja się kiszę w domu, ale jak popatrzę na tę szarość za oknem, to nie mam zapału targać wózka po schodach. A gdy jest słoneczko, to jakieś siły we mnie wstępują;-)

My dziś też w domu. Codzienna porcja siłowni odłożona na jutro ;) Na polu szaro, a ja wczoraj strasznie przemarzłam jadąc wieczorem do lekarza. Nie chcę się dobić.

wiolcia - u nas teraz 6,5 na plusie a mie wydaje, ze to jeszcze chlodno. bylismy oczywiscie na spacerku, bo jest slonce, ale czekam juz na weekend i kilkanascie na plusie

wiolcia - u nas teraz 6,5 na plusie a mie wydaje, ze to jeszcze chlodno. bylismy oczywiscie na spacerku, bo jest slonce, ale czekam juz na weekend i kilkanascie na plusie

ja bym chciala taka temperature. wczoraj bylam z malym na spacerze jak bylo -6. wiec temperatura dodatnia to u mnie marzenie ostatnio

u nas najzimniej było -2, raz jeden jak wychodziłam Wiki zaprowadzić do przedszkola i mi się wydawalo mega zimno. Nie wiem jak to bylo, kiedy było -10 i rano do pracy jeździłam (lub tez chodziłam jak samochod i parking zasypany...)

reklama
Antylopka - dobrze masz z ta pogoda :)

ja mialam wyjsc dzisiaj, ale za oknem strasznie, -5 st. i troche wieje, wiec chyba dam sobie spokoj

Do góry