No mój M na szczescie mnie wział za żone bo nie wygadałam jak kobiety w jego rodzinie, tzn. miałam ciałko tu i tam, ale i tak mnie wkurza, że nie zauwaza, że się malnełam czy cos..No ja naszczescie mam jeszcze czas do chrzcin. Chrzestny wypadł bo nie umiała załatwic bierzmowania a chrzestna tez dotrzec do księdza nie umie. Jak ona załtwi sprawy to ustalamy termin ale chciałabym w okolicach wiosny...A Paweł ma szukać chrzestnego...Mam ndzieje, że załtwi bo wisi na demna pesrpektywa szukania chrzestnych od nowa wrrrrrrrrrrrrr.
reklama
Mój mąż też jest zachwycony moim wyglądem. Komplementy i jakieś amory są na porządku dziennym, co nie zmienia faktu, że mnie ostatnio strasznie denerwuje. Tylko,że my jesteśmy razem już prawie 12 lat, i widział już wiele. Na początku byłam chudzinką, potem po 3 latach zaszłam w ciążę z Matim i idąc do porodu wyglądałam jak stado słoni... przytyłam ponad 30 kg...
potem dłuuuugo nie mogłam schudnąć i tak przez jakieś 3 lata niezły był ze mnie klops a teraz po ciąży zostało mi niewiele bo jakieś 2 kg i jest ZACHWYCONY.
potem dłuuuugo nie mogłam schudnąć i tak przez jakieś 3 lata niezły był ze mnie klops a teraz po ciąży zostało mi niewiele bo jakieś 2 kg i jest ZACHWYCONY.
Mój też cały czas mówi, że wcale nie jestem taka gruba jak sama sądzę i że wyglądam pięknie. Ale też już mnie widział po Julii i wie że jak się uwezmę to wkońcu schudnę. W ogole on taki milutki bo już tulanka się doczekać nie może:-)
madziara158
Grudzień 2010
W ogole on taki milutki bo już tulanka się doczekać nie może:-)
Mój podobnie... Już krzyżyk sobie w kalendarzu postawił, kiedy minie 6 tygodni:-) Tyle, że położna tak mnie mocno chlasnęła, że nie wiem czy po 12 tyg dostanie...
A tu dla Wiolci link do sprawdzonego przeze mnie serum na rozstępy. Używam od powrotu do domu 1xdziennie (i często zapominam posmarować) i już w tej chwili są jasnoróżowe. W Rossmannie płaciłam ok 12zł, więc warto spróbować. Mi naprawdę pomogło po porodzie, a odkąd zaczęłam używać go w ciąży nic nowego się nie pojawiło...
Nazwa Sklepu - DAX Perfecta Extra Slim SERUM NA ROZSTĘPY 200 ml
No właśnie miałam pytać - czekacie z "wypełnianiem obowiązków małżeńskich" do końca połogu? Ja bym już sobie poskakała w sypialni, ale troche się boję. Chyba jednak poczekam aż lekarz wyrazi zgodę.
Mnie na szczęście rozstępy ominęły. Nie wiem, czy to zasługa oliwy z migdałów, czy po prostu miałam szczęście. Na wszelki wypadek smaruję się w dalszym ciągu.
Mnie na szczęście rozstępy ominęły. Nie wiem, czy to zasługa oliwy z migdałów, czy po prostu miałam szczęście. Na wszelki wypadek smaruję się w dalszym ciągu.
mamolka
Fanka BB :)
No właśnie miałam pytać - czekacie z "wypełnianiem obowiązków małżeńskich" do końca połogu? Ja bym już sobie poskakała w sypialni, ale troche się boję. Chyba jednak poczekam aż lekarz wyrazi zgodę.
mnie to "szczęście" omionęło w pierwszej ciąży, w drugiej pojawiły się w 36 tyg. wyglądają jak skrzydła motyla- bo ułożyły się symetrycznie po obu stronach brzucha.
ja na rozstępy używam 2x dz Dr Irena Eris PHARMACERIS M TOCOREDUCT forte - opinie użytkowników Opineo.pl wydaje mi się że są delikatnie jaśniejsze...ale zauważyłam że krem wybielił mi w tym miejscu delikatnie skórę..więc nie wiem czy ten efekt nie jest złudny... zobaczymy za 3,5 tyg
co do "obowiązków" to my próbowaliśmy w Sylwka
Ostatnia edycja:
kurcze ja to ciagle jeszcze krwawie wiec nawet nie mysle o przytulancach...
Wczoraj porobilam kilka brzuszkow to w nocy mi sie plamienie nasililo- a juz go w nocy prawie nie bylo wiec i z cwiczeniami jeszcze sie wstrzymam
Wczoraj porobilam kilka brzuszkow to w nocy mi sie plamienie nasililo- a juz go w nocy prawie nie bylo wiec i z cwiczeniami jeszcze sie wstrzymam
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja z wypelnianiem obowiazkow poczekam do pierwszej wizyty u gina - kazal mi przyjsc po miesiacu, bo mialam peknieta szyjke i duzo szwow
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
cwietka ja juz po przytulakach hmmm kiedy to bylo tydzien temu ?? jakos w grudniu przed albo po swietach. a po sn po pierwszej ciazy to pamietam ze tez jakos po 4 tygodniach