reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

wiolcia tulam cie mocno i wspolczuje :( popieram bodzinke palnac meza walkiem w leb i moze zmadrzeje albo pojechac mu po meskosci moze to mu dowali i sie opanuje... u mnie waga stoi i jakos nie mam sily walczyc narazie z kilogramami bo szlak mnie trafia z kolkami malego :( juz jeden talerz z nerwow stluklam i mam ochote rozwalic cala zastawe... jeszcze moj maz kurna wstal o 24 do dzieck nawkurzal sie bo maly nie chcial usnac i obudzil mnie poszedl spac i sie nakryl poduszka a ja myslalam ze go zabije... kurna amowi ze mi jest lepiej bo siedze w domu a on w pracy.... a zamienic to sie nie chce łoś
i tak niby sexik fajnie milo wieczorem pozniej zasnelismy i nagle ryk i znow klotnie bo cholera jasna ehhh juz nie mam sily nawet pisac... chcialabym sie wcisnac w te moje zakichane jeansy te w rozmiarze 38 :( hejcz zazdraszczam ....

bodzinka moja tesciow tez niezla jest... ale mnei wkur**a na innesposoby... ale za taki tekst chyba bym jej tak wypalila z tych moich nerwow na nia ze szybciej by uciekala od nas niz przyjechala. tez bym poszla sobie cps kupic ale ienko jak zawsze u nas w styczniu ... kasa poszla na preenty i nima.... :(

reklama
wiolcia - jak maz sie nie opamieta, to powiedz mu, ze hormony ci sie rozlegulowaly, ale moze dzieki temu w łóżku nie bedziesz musiala udawac i w koncu uda mu sie ciebie zaspokoic. jak mu sie przykro zrobi, to powiedz ze to takie zarty. ciekawe, czy mu bedzie milo...

o to to , dobrze antylopka mowisz - popieram!!

zastanawia mnie kiedy mozna isc na silownie po cc hmmm wiecie moze?? bo ja tak strasznie chcialabym juz cos bardziej zaczac robic ...

Antylopka to jest bardzo dobra myśl :) Bo szczera rozmowa, mówienie że mnie to boli do niego nie dociera... mam wrażenie że robi to specjalnie, żeby mi "dowalić" i siebie dowartościować:/

Missiiss ty tak nie szalej - zaczekaj z tą siłownią. Zdrowie najważniejsze, żebyś później problemów nie miała. W końcu to przecinali brzuch, mięśnie, macice - wyluzuj :) Z tego co czytałam siłownia i ćwiczenia brzucha dopiero po pół roku.

Antylopka to jest bardzo dobra myśl :) Bo szczera rozmowa, mówienie że mnie to boli do niego nie dociera... mam wrażenie że robi to specjalnie, żeby mi "dowalić" i siebie dowartościować:/
.

Wiolcia ja ostatnio uwazam ze faceci niz nie rozumieja a juz w 100% mój jak grochem o sciane mówi sie tłumaczy a tu zadnych efektow nie ma

Niestety mój mąż twierdzi, że tylko żartuje ale mnie to nie śmieszy a docinki w stylu "patrze się na ciebie z litowaniem" sprawiają że siedzę i ryczę. Już mnie kilka razy przepraszał za takie słowa ale długo to nie trwało bo później dowala z kolejnym tekstem. Więc możecie sobie wyobrazić jak wygląda moja samoocena. Nawet nie mam ochoty ćwiczyć bo jak ciągle słyszę jaka jestem beznadziejna to po co się starać?? I tak popadam w większy dołek:no:

Ja od swojego słyszę tylko "grubaaaaa" i tak w koło macieju. Odpowiadam mu tylko "spadaj" albo "pocałuj mnie w dupę"

reklama
Ja bym nie przesadzała z aktywnością po cc. W końcu to była operacja.
A jak dla mnie najlepszą siłownią jest noszenie na rękach córci - 5 kg wierzgających hantelków ;-)

Do góry