reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Andzia111 niezła machina
a ja nadal nie wiem ile ważę i ile mi zostało...wyglądam dobrze, ale w swoje przedciażowe spodnie nie mieszczę się o nie....nadal 96cm w biodrach...6 nadmiarowo, w pasie ok 79cm czyli ok 10 nadmiarowo...a biust nadal 92cm więc prawie proporcjonalnie :-)....mysle, ze to samo zejdzie i nic nie bede musiała robic :tak::tak::tak: bo widac mi juz mieśnie brzucha a ani jednego skłonu nie zrobiłam....rozstepów tez brak, mam gimnastyke codzienie...moja mała już prawie 5kg ma więc jest co ponosić...

reklama
Ja ważę 48 kg czyli o 2 kg mniej niż przed ciążą tylko strasznie galaretowaty brzuch mi wystaje i trochę mnie to denerwuje :wściekła/y:. He he i tak jak Pixela codziennie mam gimnastykę z małym tyle że moje szczęście waży już około 6,5 kg:-D

U mnie waga 65kg czyli jeszcze 9kg mi zostalo. jakos bardzo po malu teraz te kg mi leca :baffled: W majtach sciagajacch spie juz od jakigos czasu. A od wczoraj robie sobie rygor zero slodkiego :tak:i brzuszki wieczorami (dajerad max 30 na wiecej tchu brakuje).

kamireszel mam pytanko odnosnie twojej dietki. Co na sniadanka kolacje jesz ?? no i jakie obiadki??

kamireszel mam pytanko odnosnie twojej dietki. Co na sniadanka kolacje jesz ?? no i jakie obiadki??

Jeśli Fifi pozwoli mi zjeść śniadanie to zazwyczaj są to jakieś kolorowe kanapki. Obiady jadamy po powrocie mojego męza z pracy czyli po 17.00 więc kolacji nie jadamy wcale.
Między śniadaniem a obiadem jak zgłodnieję to podjadam owoce, a na objadki robie różne dziwaczne eksperymenty :-D:-D:-D
np- pieczony kurczak z duuuuuuuuużą iloscia surówki, sałatki (bez ziemniaków, a sałatka bez dodawania majonezu, śmietany tylko wszystko na sosach sałatkowych);
-kebaby na tależu :laugh2::laugh2::laugh2: ( zawsze wkładałam wszysko w pitę- teraz bez pieczywa i z sosem sałatkowym lub z ketchup-em);
-dewolaje z surówka
-schabowe z surówką itd
Jak juz pewnie zobaczyłaś, miecho na różne sposoby, żeby sie nie znudziło.
aaaaa na kolacje czy śniadanie możesz przecież zrobić sobie jakies kiełbaski gotowane czy smażone ale bez chleba, jajka gotowane czy smazone-bez chleba itd. Wystarczy??? :-):-):-)

reklama
Dziewczynki znam taką dietę po której mój mąż w niecałe 3 tygodnie schudł 12 kg. Dieta cud normalnie, tylko dla karmiących ona nie zabardzo sie nadaje bo jest bardzo mało różnorodna. Mój A chudł w oczach i nie powiem żeby mi się efekt końcowy spodobał bo jednak wolałam go jako takiego misia a nie chudzielca, ale spoko już wrócił do normy :-D:-D

Do góry