reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Wiem, ze kazda z nas chce zrzucic, mowa o dietach. Ale ja marze o zjedzeniu czekolady lub jakiegos deserku mlecznego. A tu nie moge, bo maly ma skaze... eh.

reklama
Jeśli Fifi pozwoli mi zjeść śniadanie to zazwyczaj są to jakieś kolorowe kanapki. Obiady jadamy po powrocie mojego męza z pracy czyli po 17.00 więc kolacji nie jadamy wcale.
Między śniadaniem a obiadem jak zgłodnieję to podjadam owoce, a na objadki robie różne dziwaczne eksperymenty :-D:-D:-D
np- pieczony kurczak z duuuuuuuuużą iloscia surówki, sałatki (bez ziemniaków, a sałatka bez dodawania majonezu, śmietany tylko wszystko na sosach sałatkowych);
-kebaby na tależu :laugh2::laugh2::laugh2: ( zawsze wkładałam wszysko w pitę- teraz bez pieczywa i z sosem sałatkowym lub z ketchup-em);
-dewolaje z surówka
-schabowe z surówką itd
Jak juz pewnie zobaczyłaś, miecho na różne sposoby, żeby sie nie znudziło.
aaaaa na kolacje czy śniadanie możesz przecież zrobić sobie jakies kiełbaski gotowane czy smażone ale bez chleba, jajka gotowane czy smazone-bez chleba itd. Wystarczy??? :-):-):-)
Dziekuje bardzo :*
Wystarczy ;-):-)

Ja wlasnie lubie kartofle i chlebek ;-) no ale czas sie ograniczyc.
Mam tez zamiar robic sobie salatki na kolacje typu salata, pomidor, ogorek polane olejem :-)
Jest taki fajny program "jedz i chudnij" tylko nigdy nie wiem kiedy jest i na jakim programie :sorry:

Monia podaj diete cud swego meza ;-)

Dziekuje bardzo :*
Wystarczy ;-):-)

Ja wlasnie lubie kartofle i chlebek ;-) no ale czas sie ograniczyc.
;-)

Martusia ja uwielbiam kartofle z sosami:-):tak: dla mnie mięsa mogłoby nie być gdybym miała jeść co co lubię. Szkoda tylko ze wtedy nie mogę wyglądać "tak jak lubię" :-D No niestety jak chcemy ładnie wyglądać to trzeba sie poświęcić. Jeśli Cie to choc trochę pocieszy to powiem Ci ze ja jeszcze jakis czas zamierzam sie katowac bo mimo tego ze osiagnelam swoja wage to do 12 wrzesnia chcialabym stracic jakies 4 kilo:baffled::baffled:

U mnie jakoś waga stoi w miejscu a naprawdę uważam na to co jem...... Pływam, spaceruje itp itd a tu efektów brak....
Takie pytanie... czy któraś z Was brała ( albo wie coś na ten temat )Meridię aby schudnąć..... Koleżanki mi polecają - no u nich efekt widać..... też bym chciała ale jakoś się boje.....

Nie brałam ale kiedys tez chciałam ,jednak naczytałam sie wiele złych opini na jej temat. Ona jest robiona na bazie amfetaminy i uzaleznia, oraz totalnie wyczerpuje organizm. Było duzo artykułow w ktorych kobiety przestrzegały przed nia bo o mało nie umały.

No właśni też sporo czytałam o tym, szczególnie w necie ostatnio ale jak parze na moje kumpele to i widzę efekty to ......

Wzięłam się ostro za siebie. Mam 8 kg "nadprogramowych". Za rok znowu chce zajść w ciążę i jak po następnej zostałobymi też 8 to już by było 16........... Mam lekko doła...... 300 brzuszków dziennie robię i czekam na efekty.........

reklama
Do góry