reklama
goniap2
Fanka BB :)
a mi jeszcze zostalo 6 kg do stanu sprzed ciazy...w moim przypadku to ze karmie nie pozwala mi zrzucic... bo tak to bym sie za jakas dietke wziela i w pare tygodni wrocilambym do ideanej wagi...poki co musze pilnowac kazdych posilkow i nieco wiekszej ilosci kalorii
Hmm... mi co prawda zostalo do zrzucenia tylko 3 ciazowe kg, ale za to w polowe spodni sie nie mieszcze, taka pupa duza i brzucho wisi, a cwiczyc sie nie chce, a slodkie i owszem, a poza tym mam slabosc do niezdrowego jedzenia.
samara
Zaangażowana w BB
No a ja się mogę pochwalić tym ze warze już cztery kg mniej niż przed ciążą, ale zawdzięczam to totalnej zmianie sposobu jedzenia. Chudnę ok 1 kilogram tygodniowo. Do tego raz w tygodniu basen i porządne wypocenie się w saunie. Tylko jakoś ciężko mi idzie zmuszenie się do ćwiczeń. Chce ćwiczyć aerobiczną szóstkę vadera. Planuje zrzucić jeszcze 10 kg.
Rany dziewczyny, jak Wam się udaje cokolwiek zrzucić?? Ja po cesarce do tej pory mam brzuch jak w 4 miesiącu ciąży, ćwiczyć specjalnie nie można, a żywienie matki karmiącej same wiecie jakie ma być..Niby waga mieści się w granicach normy, ale wiecie, jakie granice tej normy są..Jestem zrozpaczona swoim wyglądem, waga nic nie idzie w dół, mimo że z jedzeniem się oszczędzam..
reklama
Podziel się: