reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Ja swoja slaba kondycje zwalam na te gorace upaly... w taki dzien to i trenerce fitness nie chcialoby sie cwiczyc ;-)

reklama
150? ;-)
Ja dzisiaj po 20 wymieklam ;-).

Wage sprzed ciazy juz mam, ale jeszcze 6kg zostalo do zrzucenia:eek:.

A Ty miska po cesarce robisz bruszki?? Przeciez do pol roku chyba nie mozna:no:

Mi jeszcze ponad 10:-( eh... W Polsce czekaja rolki i basen ale i tak nic nie dziala tak jak cwiczenia z mezem;-):-D

A mnie tez jeszcze pare kila zostalo;-)nawet na dluzsze spacerki nie dam rady chodzic bo moja starsza corcia tylko by w parku siedziala,chyba na jakas silownie wieczorkiem trzeba pojsc,,,tylko po calym tak intensywnym dniu z moimi urwiskami to padam jak mucha:-D:-D

A Ty miska po cesarce robisz bruszki?? Przeciez do pol roku chyba nie mozna:no:
Hmmm odczekalam ksiazkowe 6tygodni, baaa nawet wiecej bo Michas jutro juz 2 miechy konczy i zaczelam robic brzuszki. Jednak prawde mowiac kondycja kiepska, a samozaparcia tez niewiele ;-), wiec pewnie poczekam az Michas bedzie starszy i zaczne chodzic na basen :-D.

Mi jeszcze ponad 10:-( eh... W Polsce czekaja rolki i basen ale i tak nic nie dziala tak jak cwiczenia z mezem;-):-D
Juz trzy sezony przymierzam sie do rolek (tak jak i w zimie do nart) i zawsze mi sie nie udaje... :-(
Widac nie sa mi pisane, a ponoc takie fajne.

No to muszę się pochwalić:-)
Zwaliłam kolejne 3kg, także po ciąży już śladu nie ma:-D:-D:-D:-D:-D na moim ciele oczywiście. Jeszcze tylko 3 i będzie moja wymarzona waga:tak::-D Jednak warto trochę wyslić się z tymi brzuszkami- później taki zadawalający efekt:laugh2::laugh2::laugh2:

Tau-rolki to super sprawa, ja lubie je bardzoej niz lyzwy. Moze dlatego ze za zima nie przepadam.

KAMILA-och TY nie chwalilabys sie przynajmniej, bo co niektorym nie jest tak latwo:wściekła/y:

Beatko- takie dwa maluchy mecza bardziej niz nie jedna silownia

KAMILA-och TY nie chwalilabys sie przynajmniej, bo co niektorym nie jest tak latwo:wściekła/y:

Eeeee Kluseczka ale ze mnie tych kilogramów nikt nie wyssał:-):-):-)
Cały czas pracuje nad nimi, od jakiegoś czasu nie ruszam słodyczy, przeszłam na dietkę- brak ziemniaków, sosów, jak najmniej smażonego i tłustego. Na obiady same mięso z warzywami, duuuuuużo piję i ćwiczę wieczorami. Nie chce mi się ćwiczyć ale jak już kiedyś wspominałam nie chcialabym na własnym weselu wyglądać jak hmmm pączek (już nie kluska :-D:-D:-D) No i dzięki Bogu już widzę efekty mego poświęcenia.:tak::tak:

Cały czas pracuje nad nimi, od jakiegoś czasu nie ruszam słodyczy, przeszłam na dietkę- brak ziemniaków, sosów, jak najmniej smażonego i tłustego. Na obiady same mięso z warzywami, duuuuuużo piję i ćwiczę wieczorami. Nie chce mi się ćwiczyć ale jak już kiedyś wspominałam nie chcialabym na własnym weselu wyglądać jak hmmm pączek (już nie kluska :-D:-D:-D) No i dzięki Bogu już widzę efekty mego poświęcenia.:tak::tak:

Gratuluje silnej woli u mnie jakos na raze jej brak:no::no::no:

Ja zapier... codziennie po miescie co najmniej 2 godziny. Od tyg jestem na jakiejs tragicznej diecie bo mala ma alergie a i tak ponad 10 mi zostala. Co prawda te ponad 20 nie wziely sie nie wiadomo skad ale... o brzuszkach mi powiedziano ze po cesarce nie mozna przez pol roku. Z utesknieniem czekam na te rolki i basen w Pl.

reklama
cholera jasna a mi zamiast dalej ubywać to stoi w miejscu a tu jeszcze 6 kilo mam do zrzucenia , no ale jak wciąży niemiałam zachcianek tak teraz nadrabiam , ciasteczka , pączuszki , drożdzówki i wszystko co słodkie tak mi smakuje a co gorsze niepotrafie sobie odmówić zaczynam wyglądać jakbym znów wciąży była:baffled:. mój m ma wdomu siłownie więc musze sie chyba do niej przykleić

Załączniki

• m 025.jpg
    m 025.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 52
Do góry