reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
150? ;-)
Ja dzisiaj po 20 wymieklam ;-).
Wage sprzed ciazy juz mam, ale jeszcze 6kg zostalo do zrzucenia.
A Ty miska po cesarce robisz bruszki?? Przeciez do pol roku chyba nie mozna
Mi jeszcze ponad 10:-( eh... W Polsce czekaja rolki i basen ale i tak nic nie dziala tak jak cwiczenia z mezem;-)
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
A mnie tez jeszcze pare kila zostalo;-)nawet na dluzsze spacerki nie dam rady chodzic bo moja starsza corcia tylko by w parku siedziala,chyba na jakas silownie wieczorkiem trzeba pojsc,,,tylko po calym tak intensywnym dniu z moimi urwiskami to padam jak mucha
Tau
Fanka BB :)
Hmmm odczekalam ksiazkowe 6tygodni, baaa nawet wiecej bo Michas jutro juz 2 miechy konczy i zaczelam robic brzuszki. Jednak prawde mowiac kondycja kiepska, a samozaparcia tez niewiele ;-), wiec pewnie poczekam az Michas bedzie starszy i zaczne chodzic na basen .A Ty miska po cesarce robisz bruszki?? Przeciez do pol roku chyba nie mozna
Juz trzy sezony przymierzam sie do rolek (tak jak i w zimie do nart) i zawsze mi sie nie udaje... :-(Mi jeszcze ponad 10:-( eh... W Polsce czekaja rolki i basen ale i tak nic nie dziala tak jak cwiczenia z mezem;-)
Widac nie sa mi pisane, a ponoc takie fajne.
kamireszel
kamireszel
No to muszę się pochwalić:-)
Zwaliłam kolejne 3kg, także po ciąży już śladu nie ma na moim ciele oczywiście. Jeszcze tylko 3 i będzie moja wymarzona waga Jednak warto trochę wyslić się z tymi brzuszkami- później taki zadawalający efekt
Zwaliłam kolejne 3kg, także po ciąży już śladu nie ma na moim ciele oczywiście. Jeszcze tylko 3 i będzie moja wymarzona waga Jednak warto trochę wyslić się z tymi brzuszkami- później taki zadawalający efekt
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Tau-rolki to super sprawa, ja lubie je bardzoej niz lyzwy. Moze dlatego ze za zima nie przepadam.
KAMILA-och TY nie chwalilabys sie przynajmniej, bo co niektorym nie jest tak latwo
Beatko- takie dwa maluchy mecza bardziej niz nie jedna silownia
KAMILA-och TY nie chwalilabys sie przynajmniej, bo co niektorym nie jest tak latwo
Beatko- takie dwa maluchy mecza bardziej niz nie jedna silownia
kamireszel
kamireszel
Eeeee Kluseczka ale ze mnie tych kilogramów nikt nie wyssał:-):-):-)
Cały czas pracuje nad nimi, od jakiegoś czasu nie ruszam słodyczy, przeszłam na dietkę- brak ziemniaków, sosów, jak najmniej smażonego i tłustego. Na obiady same mięso z warzywami, duuuuuużo piję i ćwiczę wieczorami. Nie chce mi się ćwiczyć ale jak już kiedyś wspominałam nie chcialabym na własnym weselu wyglądać jak hmmm pączek (już nie kluska ) No i dzięki Bogu już widzę efekty mego poświęcenia.
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Cały czas pracuje nad nimi, od jakiegoś czasu nie ruszam słodyczy, przeszłam na dietkę- brak ziemniaków, sosów, jak najmniej smażonego i tłustego. Na obiady same mięso z warzywami, duuuuuużo piję i ćwiczę wieczorami. Nie chce mi się ćwiczyć ale jak już kiedyś wspominałam nie chcialabym na własnym weselu wyglądać jak hmmm pączek (już nie kluska ) No i dzięki Bogu już widzę efekty mego poświęcenia.
Gratuluje silnej woli u mnie jakos na raze jej brak
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Ja zapier... codziennie po miescie co najmniej 2 godziny. Od tyg jestem na jakiejs tragicznej diecie bo mala ma alergie a i tak ponad 10 mi zostala. Co prawda te ponad 20 nie wziely sie nie wiadomo skad ale... o brzuszkach mi powiedziano ze po cesarce nie mozna przez pol roku. Z utesknieniem czekam na te rolki i basen w Pl.
reklama
cholera jasna a mi zamiast dalej ubywać to stoi w miejscu a tu jeszcze 6 kilo mam do zrzucenia , no ale jak wciąży niemiałam zachcianek tak teraz nadrabiam , ciasteczka , pączuszki , drożdzówki i wszystko co słodkie tak mi smakuje a co gorsze niepotrafie sobie odmówić zaczynam wyglądać jakbym znów wciąży była. mój m ma wdomu siłownie więc musze sie chyba do niej przykleić
Załączniki
Podziel się: