reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Kluseczko, właśnie jest on szczególnie polecany po cesarce. Znam osoby, które sobie bardzo chwalą działanie takiego pasa i bardzo go polecają. Sama jestem zainteresowana zakupem, tylko jeszcze nie miałam czasu zrobić takiego porządnego internetowego rozeznania ;-)

reklama
Nie wiem kalina, ale chyba trzeba poczytac opinii specjalistów i kazdy powinien sam zdecydować i nosic albo i nie...ja czytałam troche i trafiłam widocznie na wiecej negatywnych ... może sa jakieś właściwe po cc i polecane....ale flaczki i tak ci wrócą tam gdzie trzeba....;-)....

U mnie 10 kg zrzuconych i jeszcze tyle samo zostalo do zrzucenia. W zadne przedciazowe spodnie sie ejszcze nie wcisne.
Co do pasa to nie wiem i sie nie wypowiem, ale mam zamiar kupic sobie majciochy reformy :-):-p:-p:-p

Ja się mieszczę w spodnie przedciążowe pod warunkiem, że są to biodrówki:-D. Gorzej że mi się biust w weselną kreację nie mieści, bo niedługo ślub mojej siostry i trzeba kupic nową kieckę, bo w biuscie to nie schudnę.
Nie wiecie czy po zakończeniu karmienia taki zostanie czy wróci do poprzedniego stanu? bo nie wiem czy mam kieckę przerabiać czy nie, a strasznie ja lubię.

Ja po porodzie "zrzuciłam" 10 kilo i od dnia powrotu do domu jeszcze kolejne 3 kilo. W sumie do wagi sprzed ciąży brakuje mi kilka kilogramów. Jakieś 3. Cieszę się, że karmię piersią bo na wiele nie mogę sobie pozwolić i waga leci w dół :) Może mi się nawet uda mieć mniej niż przed ciążą :)

No widzicie dziewczyny a tak biedne martwiłyscie sie waga...wszystkie po kolei spadacie z wagi :-) tylko my brzuchatki nadal rosniemy hehhehe....

Ja zgubiłam na razie 8 kg. zostało jeszcze 6, w spodnie sprzed ciązy się jeszcze nie mieszcze przez bioderka, ale za to mam o wiele mniejszy brzuszek niż po Majce i chyba łatwiej będzie się go pozbyc:-):-) Rozstępów po obu ciązach nie mam w ogóle:-p

reklama
No i zważyłam się w końcu... 200 g mniej niż przed ciążą :-):-):-) Niestety paskudne tłuszcze i zwisająca skóra na brzuchu psują cały efekt :wściekła/y: Piersi mi zmalały z rozmiaru duże C do malutkiego B (w niektóre A wchodzę), no i muszę nowe staniki kupować :-( Chyba żadna z nas do końca nigdy nie będzie zadowolona ze swojego ciała :tak:

Do góry