reklama
nocanka
Mama Klaudii
Kurde nie wiem jak wy to robicie ze tak mało wam zostało do zrzucenia. Ja mam jeszcze 6kg po ciazy do stracenia.
Nie chce się licytować kto ma więcej ale u mnie jeszcze jakieś 8kg
goniap2
Fanka BB :)
a mi zostalo 8kg to wagi sprzed ciazy...ale szokujaco stracilam w ostatnim tyg 1kg zobaczymy czy kazdy kolejny tydzien przyniesie 1kg w dol ojj chcialabym
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Oj ja tez bym chciala tak 1 kg mniej co tydzien. NAwet nie wiem ile mi zostalo do zrzucenia ale pewnie ponad 10! Wczoraj Jacek mnie spytal czy na koscielny zaloze sukienke ktora mialam na cywilnym Powiedzialam ze tak NA UDONO i jeszcze gdzies przeczytalam ze kobiety karmiace piersi powinny sporzywac 500cal wiecej niz w okresie ciazy zeby pokarmu bylo wystarczajaco.
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
KALINA- orientujesz sie kiedy po cesarce mozna zaczac uzywac tego pasa?
kalina_malina
KALINA- orientujesz sie kiedy po cesarce mozna zaczac uzywac tego pasa?
Kluseczko, ja w końcu nie używałam pasa (w dwa tygodnie mój brzuszek niemal całkowicie zniknął), ale moja kuzynka używała praktycznie od razu po wyjściu ze szpitala - czyli im szybciej, tym lepiej.
Nie jestem pewna, czy Tau nie zanabyła przypadkiem tego cuda
goniap2
Kluseczka po cesarce to podobno po 6 tyg...
reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
DZieki kobitki.
NO ja nabede chyba uzywany znalazlam za 10 euro razem z poducha do karmienia Mam nadzieje ze bede go miala w przyszlym tyg.
Kalina - cholero to nie sprawiedliwe ze masz juz plaski brzuch
NO ja nabede chyba uzywany znalazlam za 10 euro razem z poducha do karmienia Mam nadzieje ze bede go miala w przyszlym tyg.
Kalina - cholero to nie sprawiedliwe ze masz juz plaski brzuch
Podziel się: