Ja juz prawie wchodze w swoje stare spodnie, tylko biodra musza jeszcze wrocic na miejsce:-) No i brzuch...niby nie jest duzy ale wkurza mnie troche:-) Od kiedy mozna juz cwiczyc brzuszki po cesarce??? A ile waze to wam nie powiem bo nie mam wagi Ale na pewno albo prawie na pewno wrocilam juz do starej wagi bo przytylam tylko jakies 8 kg w ciazy.
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A u mnie na wadze mniej o 13 kg - na co zlozyla sie zawartosc brzucha i woda zgromadzona w organizmie... I jeszcze drugie tyle do zrzucenia,...
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Nie mam wagi, więc nie wiem, czy zrzuciłam te całe 7 kg, które przytyłam No chyba muszę się wybrać na rodziców na ważenie Za to pochwalę się, że wciskam się już w najwęższe jeansy sprzed ciąży.. niestety to trochę oszukane jest, bo jak się zapnę, to z deczka mi się górą wylewa tłuszczyk, ale popracuję nad tym, jak tylko będę mogła ćwiczyć. Na razie muszę się rozglądnąć za jakimś dobrym kremem na rozjaśnienie rozstępów i wygładzenie skóry brzucha.
Czy któraś z was stosowała ten krem z oferty Mango - REJENE (krem ujędrniający i likwidujący rozstępy, przeznaczony specjalnie dla kobiet po ciąży)? Zastanawiam się nad nim, bo wiem, że same ćwiczenia nic nie poradzą na skórę na moim brzuchu, a już tym bardziej na te beznadziejne rozstępy
Czy któraś z was stosowała ten krem z oferty Mango - REJENE (krem ujędrniający i likwidujący rozstępy, przeznaczony specjalnie dla kobiet po ciąży)? Zastanawiam się nad nim, bo wiem, że same ćwiczenia nic nie poradzą na skórę na moim brzuchu, a już tym bardziej na te beznadziejne rozstępy
reklama
Tau
Fanka BB :)
Hmm ja nie stosowalam.Czy któraś z was stosowała ten krem z oferty Mango - REJENE (krem ujędrniający i likwidujący rozstępy, przeznaczony specjalnie dla kobiet po ciąży)? Zastanawiam się nad nim, bo wiem, że same ćwiczenia nic nie poradzą na skórę na moim brzuchu, a już tym bardziej na te beznadziejne rozstępy
Ale ostatnio zakupilam krem "Ziajka maslo do ciala ujedrniajace po porodzie". Poki co jeszcze nic nie ujedrnil, bo stosuje go dopiero 2 dzien ;-), ale ladnie pachnie, dobrze sie wchlania i cena mocno przystepna.
Czy dziala na rozstepy - dla mnie nie jest to najwazniejsze, bo dziekujac wszystkim dookola i tam na gorze nie mam ani jednego ;-). No chyba ze jestem slepa i nie widzie, albo nie chce widziec .
Podziel się: