reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Ja juz prawie wchodze w swoje stare spodnie, tylko biodra musza jeszcze wrocic na miejsce:-) No i brzuch...niby nie jest duzy ale wkurza mnie troche:-) Od kiedy mozna juz cwiczyc brzuszki po cesarce??? A ile waze to wam nie powiem bo nie mam wagi:wściekła/y: Ale na pewno albo prawie na pewno wrocilam juz do starej wagi bo przytylam tylko jakies 8 kg w ciazy.

reklama
Cześć dziewuszki
Ja obecnie ważę 47,7 kg czyli zrzuciłam 11 kg i już naszczęście wchodzę już w swoje spodnie (chociaż trochę muszę wciągać brzuch).

Ja też już wchodze w stare rzeczy.
W ciąży strasznie się denerwowałąm na te worki które nosiłam a teraz troche mi tego brak :tak: Czasem czekam aż mi podskoczy coś w tym brzuszku a tu nic - chyba że niestrawność :-D

Ja tez oswiadczam ze mieszcze sie w spodnie z przed ciazy zostalo troche w dupce i udach i skora sflaczala na brzuchu bardzo mnie to denerwuje ale poczekam na zakonczenie pologu i do roboty :)

a ja w 39tc +11kg, 98 brzuch, 97 biodra wiec stoja - skoro obwody nie rosna to gdzie to kolejne 1,5 kg? a mała 3600 podobno juz ma...

Nie mam wagi, więc nie wiem, czy zrzuciłam te całe 7 kg, które przytyłam :-D No chyba muszę się wybrać na rodziców na ważenie :cool2: Za to pochwalę się, że wciskam się już w najwęższe jeansy sprzed ciąży.. niestety to trochę oszukane jest, bo jak się zapnę, to z deczka mi się górą wylewa tłuszczyk, ale popracuję nad tym, jak tylko będę mogła ćwiczyć. Na razie muszę się rozglądnąć za jakimś dobrym kremem na rozjaśnienie rozstępów i wygładzenie skóry brzucha.
Czy któraś z was stosowała ten krem z oferty Mango - REJENE (krem ujędrniający i likwidujący rozstępy, przeznaczony specjalnie dla kobiet po ciąży)? Zastanawiam się nad nim, bo wiem, że same ćwiczenia nic nie poradzą na skórę na moim brzuchu, a już tym bardziej na te beznadziejne rozstępy :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Czy któraś z was stosowała ten krem z oferty Mango - REJENE (krem ujędrniający i likwidujący rozstępy, przeznaczony specjalnie dla kobiet po ciąży)? Zastanawiam się nad nim, bo wiem, że same ćwiczenia nic nie poradzą na skórę na moim brzuchu, a już tym bardziej na te beznadziejne rozstępy :wściekła/y::wściekła/y:
Hmm ja nie stosowalam.
Ale ostatnio zakupilam krem "Ziajka maslo do ciala ujedrniajace po porodzie". Poki co jeszcze nic nie ujedrnil, bo stosuje go dopiero 2 dzien ;-), ale ladnie pachnie, dobrze sie wchlania i cena mocno przystepna.
Czy dziala na rozstepy - dla mnie nie jest to najwazniejsze, bo dziekujac wszystkim dookola i tam na gorze nie mam ani jednego ;-). No chyba ze jestem slepa i nie widzie, albo nie chce widziec :-D.

Do góry