reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Ja juz prawie wchodze w swoje stare spodnie, tylko biodra musza jeszcze wrocic na miejsce:-) No i brzuch...niby nie jest duzy ale wkurza mnie troche:-) Od kiedy mozna juz cwiczyc brzuszki po cesarce??? A ile waze to wam nie powiem bo nie mam wagi:wściekła/y: Ale na pewno albo prawie na pewno wrocilam juz do starej wagi bo przytylam tylko jakies 8 kg w ciazy.

reklama
Cześć dziewuszki
Ja obecnie ważę 47,7 kg czyli zrzuciłam 11 kg i już naszczęście wchodzę już w swoje spodnie (chociaż trochę muszę wciągać brzuch).

Ja też już wchodze w stare rzeczy.
W ciąży strasznie się denerwowałąm na te worki które nosiłam a teraz troche mi tego brak :tak: Czasem czekam aż mi podskoczy coś w tym brzuszku a tu nic - chyba że niestrawność :-D

Ja tez oswiadczam ze mieszcze sie w spodnie z przed ciazy zostalo troche w dupce i udach i skora sflaczala na brzuchu bardzo mnie to denerwuje ale poczekam na zakonczenie pologu i do roboty :)

a ja w 39tc +11kg, 98 brzuch, 97 biodra wiec stoja - skoro obwody nie rosna to gdzie to kolejne 1,5 kg? a mała 3600 podobno juz ma...

Nie mam wagi, więc nie wiem, czy zrzuciłam te całe 7 kg, które przytyłam :-D No chyba muszę się wybrać na rodziców na ważenie :cool2: Za to pochwalę się, że wciskam się już w najwęższe jeansy sprzed ciąży.. niestety to trochę oszukane jest, bo jak się zapnę, to z deczka mi się górą wylewa tłuszczyk, ale popracuję nad tym, jak tylko będę mogła ćwiczyć. Na razie muszę się rozglądnąć za jakimś dobrym kremem na rozjaśnienie rozstępów i wygładzenie skóry brzucha.
Czy któraś z was stosowała ten krem z oferty Mango - REJENE (krem ujędrniający i likwidujący rozstępy, przeznaczony specjalnie dla kobiet po ciąży)? Zastanawiam się nad nim, bo wiem, że same ćwiczenia nic nie poradzą na skórę na moim brzuchu, a już tym bardziej na te beznadziejne rozstępy :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Czy któraś z was stosowała ten krem z oferty Mango - REJENE (krem ujędrniający i likwidujący rozstępy, przeznaczony specjalnie dla kobiet po ciąży)? Zastanawiam się nad nim, bo wiem, że same ćwiczenia nic nie poradzą na skórę na moim brzuchu, a już tym bardziej na te beznadziejne rozstępy :wściekła/y::wściekła/y:
Hmm ja nie stosowalam.
Ale ostatnio zakupilam krem "Ziajka maslo do ciala ujedrniajace po porodzie". Poki co jeszcze nic nie ujedrnil, bo stosuje go dopiero 2 dzien ;-), ale ladnie pachnie, dobrze sie wchlania i cena mocno przystepna.
Czy dziala na rozstepy - dla mnie nie jest to najwazniejsze, bo dziekujac wszystkim dookola i tam na gorze nie mam ani jednego ;-). No chyba ze jestem slepa i nie widzie, albo nie chce widziec :-D.

Do góry