reklama
Cypisia, Ty niecały metrze żywca, a jak Ty robisz, że nie tyjesz ostatnio? Bo ja tyję na potęgę! Nic a nic się moja dieta nie zmieniła, ruchliwość też jest od dłuższego czasu constans, a dobijam do 20 kilo nadwagi
Kalina, po prostu przestałam żreć, jak świnia Już wystarczy, że mam oczka świńskie i zachowuję się, jak świnia
Nie wiem czy zauwazyłyście, że Kalina napisala, że ma 20 kg nadwagi co oznacza, że jeszcze coś do tego należy dodać, bo wczesniej miala zapewne niedowagę Kalinka, ile przytyłaś od wagi poczatkowej, przyznaj się z 30 kg ?
Anavel
Mamuśka
No to podam Wam moje sloniowe wymiary: 22kg na plusie i 121 cm w pepku. A tak patrzac ze juz jestem w 41 tyg. ciazy to moze tez tak ponosze jak slon ze dwa lata.
DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
A JA TEŻ PRZYTYŁAM SPORO,BO 22KG, W BRZUSZKU MAM 115CM .
i jak tu nie wyć z bólu na kręgosłup.......
i jak tu nie wyć z bólu na kręgosłup.......
u mnie w brzuszku nadal 98 cm a w biodrach nadal 97cm, wagowo nie wiem jak ale skoro nic mi nie urosło to pewnie i za wiele nie przybyło...oby dzidziuś rósł, ja w siebie już więcej nie dam rady wpychać....u mnie dziś w brzuszku 98 cm, w biodrach 97cm a waga 65,5kg,+9,5 a leci 36tc
reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
Tricolor, przyganiał kocioł
No mi to wyjdzie ze 2 dyszki w górę. Ja to co gabinet, to ważę inaczej. Na dodatek zawsze w ciuchach, co oznacza zawyżoną wagę w okresie zimowym.
Tak na moje oko, to ok. 18 kilo mam do przodu, no ale u mnie to jeszcze nie koniec ciąży
W pępku mam 100 cm, ale najbardziej to ucierpiały moje wąskie kiedyś biodra - teraz mam 95 cm.
No mi to wyjdzie ze 2 dyszki w górę. Ja to co gabinet, to ważę inaczej. Na dodatek zawsze w ciuchach, co oznacza zawyżoną wagę w okresie zimowym.
Tak na moje oko, to ok. 18 kilo mam do przodu, no ale u mnie to jeszcze nie koniec ciąży
W pępku mam 100 cm, ale najbardziej to ucierpiały moje wąskie kiedyś biodra - teraz mam 95 cm.
Podziel się: