reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Ja wiem, ja wiem co trzeba robić, żeby przytyć :nerd: Trzeba żrec na potege truskawki no i fasolke szparagową ot co ;-):laugh2::laugh2::laugh2:No i pepsi zapijać.

reklama
hehe, to daje radę za 3 tyg dwa kilo do przodu :-D wreszcie coś przytyłąm :-D ale łącznie i tak za całą ciąże schudłam... a i tak waże pewnie więcej niż Wy... :eek::szok:

Cypisia, Ty niecały metrze żywca, a jak Ty robisz, że nie tyjesz ostatnio? Bo ja tyję na potęgę! Nic a nic się moja dieta nie zmieniła, ruchliwość też jest od dłuższego czasu constans, a dobijam do 20 kilo nadwagi :szok:

Kalina, po prostu przestałam żreć, jak świnia :laugh2: Już wystarczy, że mam oczka świńskie i zachowuję się, jak świnia :laugh2:

Nie wiem czy zauwazyłyście, że Kalina napisala, że ma 20 kg nadwagi co oznacza, że jeszcze coś do tego należy dodać, bo wczesniej miala zapewne niedowagę :laugh2: Kalinka, ile przytyłaś od wagi poczatkowej, przyznaj się z 30 kg ?:-p

No to podam Wam moje sloniowe wymiary: 22kg na plusie i 121 cm w pepku. A tak patrzac ze juz jestem w 41 tyg. ciazy to moze tez tak ponosze jak slon ze dwa lata:blink:.

u mnie dziś w brzuszku 98 cm, w biodrach 97cm a waga 65,5kg,+9,5 a leci 36tc
u mnie w brzuszku nadal 98 cm a w biodrach nadal 97cm, wagowo nie wiem jak ale skoro nic mi nie urosło to pewnie i za wiele nie przybyło...oby dzidziuś rósł, ja w siebie już więcej nie dam rady wpychać....

reklama
Tricolor, przyganiał kocioł :-p:-p:-p

No mi to wyjdzie ze 2 dyszki w górę. Ja to co gabinet, to ważę inaczej. Na dodatek zawsze w ciuchach, co oznacza zawyżoną wagę w okresie zimowym.

Tak na moje oko, to ok. 18 kilo mam do przodu, no ale u mnie to jeszcze nie koniec ciąży :-D

W pępku mam 100 cm, ale najbardziej to ucierpiały moje wąskie kiedyś biodra - teraz mam 95 cm.

Do góry