reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Ja wiem, ja wiem co trzeba robić, żeby przytyć :nerd: Trzeba żrec na potege truskawki no i fasolke szparagową ot co ;-):laugh2::laugh2::laugh2:No i pepsi zapijać.

reklama
hehe, to daje radę za 3 tyg dwa kilo do przodu :-D wreszcie coś przytyłąm :-D ale łącznie i tak za całą ciąże schudłam... a i tak waże pewnie więcej niż Wy... :eek::szok:

Cypisia, Ty niecały metrze żywca, a jak Ty robisz, że nie tyjesz ostatnio? Bo ja tyję na potęgę! Nic a nic się moja dieta nie zmieniła, ruchliwość też jest od dłuższego czasu constans, a dobijam do 20 kilo nadwagi :szok:

Kalina, po prostu przestałam żreć, jak świnia :laugh2: Już wystarczy, że mam oczka świńskie i zachowuję się, jak świnia :laugh2:

Nie wiem czy zauwazyłyście, że Kalina napisala, że ma 20 kg nadwagi co oznacza, że jeszcze coś do tego należy dodać, bo wczesniej miala zapewne niedowagę :laugh2: Kalinka, ile przytyłaś od wagi poczatkowej, przyznaj się z 30 kg ?:-p

No to podam Wam moje sloniowe wymiary: 22kg na plusie i 121 cm w pepku. A tak patrzac ze juz jestem w 41 tyg. ciazy to moze tez tak ponosze jak slon ze dwa lata:blink:.

u mnie dziś w brzuszku 98 cm, w biodrach 97cm a waga 65,5kg,+9,5 a leci 36tc
u mnie w brzuszku nadal 98 cm a w biodrach nadal 97cm, wagowo nie wiem jak ale skoro nic mi nie urosło to pewnie i za wiele nie przybyło...oby dzidziuś rósł, ja w siebie już więcej nie dam rady wpychać....

reklama
Tricolor, przyganiał kocioł :-p:-p:-p

No mi to wyjdzie ze 2 dyszki w górę. Ja to co gabinet, to ważę inaczej. Na dodatek zawsze w ciuchach, co oznacza zawyżoną wagę w okresie zimowym.

Tak na moje oko, to ok. 18 kilo mam do przodu, no ale u mnie to jeszcze nie koniec ciąży :-D

W pępku mam 100 cm, ale najbardziej to ucierpiały moje wąskie kiedyś biodra - teraz mam 95 cm.

Do góry