reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Tricolor, przyganiał kocioł :-p:-p:-p

No mi to wyjdzie ze 2 dyszki w górę. Ja to co gabinet, to ważę inaczej. Na dodatek zawsze w ciuchach, co oznacza zawyżoną wagę w okresie zimowym.

Tak na moje oko, to ok. 18 kilo mam do przodu, no ale u mnie to jeszcze nie koniec ciąży :-D

W pępku mam 100 cm, ale najbardziej to ucierpiały moje wąskie kiedyś biodra - teraz mam 95 cm.

kalina, mi w poprzedniej ciazy i teraz dupca tez urosła ... a po ciazy jak sama wiesz po sobie gdzies sie tyłas wchłonął....i miałam 89 ty pewnie z 80 bedziesz miec chuderlaku

reklama
Tydzień 38. Waga stanęła na 64,5 kg (+14,5 ), w pępku nadal < 100cm :-).
Wiekszość kilogramów poszła w brzusio :tak:.

Powinnyśmy teraz założyć wątek: Chudniemy :-) i pisać, ile już zgubiłyśmy kilogramków po porodzie :-p Ja nawet nie chcę na razie stawać na wagę, choć brzucholek nie jest taki zły.. myślałam, że gorzej będzie.

Mi niestety po porodzie nie spadlo za duzo jakies 5,5 kg. bo Gabi miala tylko niewwiele ponad 3kg. ale w sumie w tej ciazy przytylam tylko 12 kg wiec nie jest tak zle...tylko ten brzuszek:no: bez cwiczen sie nie obejdzie... niestety:wściekła/y:

Mi niestety po porodzie nie spadlo za duzo jakies 5,5 kg. bo Gabi miala tylko niewwiele ponad 3kg. ale w sumie w tej ciazy przytylam tylko 12 kg wiec nie jest tak zle...tylko ten brzuszek:no: bez cwiczen sie nie obejdzie... niestety:wściekła/y:

beatko, a z 2ka małych szkrabów nie masz sporo gimnastyki??:-):-):-)...zobaczysz szybko się wchłonie

Mi niestety została dobra dycha - powiedzmy 12 kg do zgubienia ....... I nie chce wiedzieć ile w pasie..... dużo a narazie ćwiczyć za bardzo nie moge bo 2/3 rany po cc są OK a 1/3 lekko się paprze i ogolnie jeszcze troszkę za mocno boli...............

reklama
ja nie wchodze na wage :) spodnie z dupy ni spadaja to juz dobry znak nawet pasek nie pomaga brzuch tez tylko delikatnie wystaje mam nadzieje ze maly smok jeszcze wyciagnie cos ze mnie :)

Do góry