reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Oj dziewczynki
ja jestem zrozpaczona dziś kończy mi się 36tydzień ciąży i normalnie ubolewan nad tym w co ja mam się ubrać, ciężka sprawa, spodnie ciążowe zrobiły się za ciasne, a biodrowki uciskają pod brzuchem bo brzuszek już opadł.
Dziś ubrałam dresowe spodnie a koszulka sterczała na brzuchu... za krótka.
Normalnie jak mam wyjść z domu to koszmar z ubraniem się.
Kupiłam sobie nowe spodnie ciążowe, ale niestety za duże -chciałam żeby były luźniejsze ale teraz okazało się że z bioder mi spadają i nie mogę w nich chodzić.
Dosłownie jestem załamana.

reklama
Oj dziewczynki
ja jestem zrozpaczona dziś kończy mi się 36tydzień ciąży i normalnie ubolewan nad tym w co ja mam się ubrać, ciężka sprawa, spodnie ciążowe zrobiły się za ciasne, a biodrowki uciskają pod brzuchem bo brzuszek już opadł.
Dziś ubrałam dresowe spodnie a koszulka sterczała na brzuchu... za krótka.
Normalnie jak mam wyjść z domu to koszmar z ubraniem się.
Kupiłam sobie nowe spodnie ciążowe, ale niestety za duże -chciałam żeby były luźniejsze ale teraz okazało się że z bioder mi spadają i nie mogę w nich chodzić.
Dosłownie jestem załamana.

Nie martw sie chyba wiekszosc z nas ma juz problem z ubiorem a inwestowac w nowe jakos nie bardzo sie juz opłaca.
Ja mam dwie pary spodni ciazowych jedne dlugie a drugie rybaczki i chodze w nich na zmiane.Kilka tuniczek z krótkim rekawem pare z 3/4 rekawa i wystarczy jak jest chłodno zakładam bluze która i tak sie nie dopina. Ale stwierdziłam ze nie bede nic wiecej kupowałam wytrzymam juz te kilka chwil doslownie...zreszta i tak mało wychodze na zakupy i do lekarza ot to wszystko a i tak wszedzie podjezdzam autem .....wiec ubiorem nie przejmuje sie za bardzo.
Tobie tez radze nie martw sie niebawem problemy z ubiorem sie skoncza a zaczna sie napewno inne:-)

dziewczynki ja rozmiar 36 jak nosiłam tak noszę...a spodnie z pasem hmmm-pas nosze pod brzuchem bo już sie nie mieściłam....a co do ubioru to noszę tuniki i legginsy ciazowe...+ jakies balerinki, albo sukienki...rajstopy ciazowe mnie nie uciskają wiec to najlepsze opcje....spodnie mam 2 pary biodrówek i nie uciskaja bo są bardzo niskie, jedne mam z poprzedniej ciazy a drugie takie bojówki do kolan - w sam raz na spacery z małą :-)....mam nadzieje, ze tyłek juz mi nie urosnie i wszytko pójdzie w brzunio :-)

U nas jakies 15 moze 15 i pol kg na plusie :)
Tez mam coraz wiekszy problem z garderoba, a niestety wciaz jest mi potrzebna, bo chodze np na kurs jezykowy dwa razy w tygodniu i ciezko by bylo isc z golym brzuchem - chociaz byloby to najwygodniejsze rozwiazanie :)

Ja tez zdalam sobie sprawe ze jak tak cieplo jest to nie mam co zalozyc, bo mam luzne sukienki nie ciazowe ale normalne, tylko ze teraz moj brzuch urosl jeszcze w obwodzie o kilka cm, wiec juz sie powoli w nie nie mieszcze.

reklama
Do góry