reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

reklama
A ja pokupilam sobie na wyprzedazy sliczne ciazowki i wiecie co...zanim przyszla pogoda na nie to z nich wyroslam. Teraz to najlepiej czuje sie w T-shirtach mezusia:-). No i jesli waga nie sklamala to mam 19-20 kg na plusie. Doslownie w tym ostatnim miesiacu tyje 1kg na tydzien.

Ostatnia edycja:
cypisia..a ja 98 w brzuchu, ale mąż mi nie chce fotki zrobić by Wam pokazać jaki mam okaz piękny...a z ubraniami tak jak pisałam, to co kupiłam to noszę :-)....

cypisia no właśnie tylko co tu zrobic jak m zamiast z aparatem za swoim hipciem latać z kolega na ławeczce woli siedzieć :angry::angry::angry:.......

A ja przed 42 kg aktualnie 55 kg - 13 kg na plusie. :-)
Tylko wszystko w brzuszek poszło i kręgosłup mnie bardzo boli :-(

Heh a ja zgubiłam 2 kg. Miałam +20, a teraz jest +18. Chyba jest coś w tym,ze w ostatnich tygodniach można spaść z wagi. Ale brzuch dalej rośnie. Jest ogromniasty:)

Lenka, ja z Julką właśnie w 9 mcu najwięcej przytyłam 6kg... a teraz nie wiem, nie stresuję się, dowiem się u ginka na wizycie, jak wczesniej nie urodzę...

reklama
A ja sie dopiero dzisiaj zwarzylam sie chyba ,po trzech tyg. mam +10 przez ten moj szpital poprzednio spadly mi jakies dwa kila,no ale dostaje jakiegos nadmiernego apetytu na koniec pewnie dzidzia nadrabia:-):-)

Do góry